Verberg filters
Soort
Thema
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Lichtblauw
Aantal producten per pagina:

Lichtblauw

Vorige 1 2


Lichtblauw, grijsblauw of babyblauw?

Het is natuurlijk de ultieme manier om te benadrukken dat je een zoon hebt gekregen: een geboortekaartje in de kleur lichtblauw. Er is een grote collectie geboortekaartjes in verschillende tinten blauw. Behalve lichtblauw kun je ook kiezen voor grijsblauw, babyblauw, donkerblauw of een meer groenige blauw. Is een volledig blauw geboortekaartje niet helemaal wat je zoekt, bijvoorbeeld omdat je een meisje verwacht? Kies dan voor een geboortekaartje met lichtblauwe details. In de editor kun je zelf bepalen welke details je blauw wilt hebben. 

Sympathieke kleur

Kleur speelt een grote rol in het gevoel dat je ergens bij krijgt. De kleur blauw staat voor betrouwbaarheid, puurheid, rust, zuiverheid, loyaliteit, vriendelijkheid en sympathie. Niet zo gek dus, dat blauw de lievelingskleur is van veel mensen. Hierdoor is lichtblauw een hele geschikte kleur voor je geboortekaartje. Ook leuk om mee te nemen in je keuze voor het geboortekaartje: hoe lichter de tint blauw, hoe zachter het effect van de kleur. Iets moois gezien? Bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF!

Persoonlijk geboortekaartje

Smelt jouw hart ook bij het uitzoeken van de geboortekaartjes? Je hebt straks een kleine baby in je armen, het mooiste dat er is! Jouw liefde voor je zoon of dochter zie je natuurlijk terug in een lief en mooi geboortekaartje. Voeg een foto van je pasgeboren baby toe om het geboortekaartje nog persoonlijker te maken. Ook kan een mooi geboortegedichtje je gevoel voor je baby extra benadrukken. Hier vind je inspiratie voor mooie geboortegedichtjes. 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code