Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Tweeling

Voor een tweeling kun je ervoor kiezen om voor elk kind een apart geboortekaartje te maken, want het zijn toch twee aparte unieke kinderen. Maar de meeste mensen zullen voor hun tweeling één geboortekaartje maken. Het zijn twee kinderen, maar ze horen ook echt bij elkaar. Daarom is één geboortekaartje ook mooi voor jouw tweeling.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Tweeling

Vorige 1 2


Uniek geboortekaartje tweeling

Wat leuk dat je op zoek bent naar een tweelinggeboortekaartje. Het is ook mogelijk om twee geboortekaartjes te maken, voor elk kind één. Natuurlijk zijn ze een tweeling en horen ze bij elkaar, daarom wil je misschien ook dat ze samen één geboortekaartje hebben. Maar het zijn ook twee unieke kinderen, dus het is helemaal niet zo gek om hen elk ook hun een eigen unieke geboortekaartje te laten hebben. Kies het kaartje of de kaartjes die bij jullie passen. En creëer jouw eigen unieke stijl geboortekaartje(s).

Komen er broertjes of zusjes bij?

Hebben jullie al een ouder kind of kinderen, dan is het leuk om hen ook te vermelden op het geboortekaartje van jullie tweeling. Noem de namen van de oudere broertjes en zusjes bij die van jullie of kies voor een mooi geboortegedicht zoals: ‘Voortaan hoef ik mij nooit meer te vervelen, ik heb nu zelfs twéé zusjes om mee te spelen’. Het is ook mogelijk om het in beeld te laten zien, zoals met een illustratie, silhouet of een foto van de kinderen samen met hun nieuwe broertjes en/of zusjes.

Assortiment vol verschillende stijlen

Vind het tweelinggeboortekaartje in jullie eigen stijl. Hipstoerlief, klassiek, modern, vintage of retro, dieren zoals een giraf, olifant, beer of konijn en nog veel meer verschillende soorten stijlen. Kies een kaartje in jullie stijl en pas deze aan naar wens, zo creëer je jullie eigen unieke geboortekaartje voor de tweeling.

Deze tekst zet je erop

Op het geboortekaartje voor jullie tweeling komt natuurlijk ook tekst. Sowieso de namen van de baby’s samen met de geboortedatum. Daarbij kun je ook de geboortetijdstippen, het gewicht en lengte van je tweeling vermelden.

Eigen gegevens

Het is ook handig om jullie eigen naam én adres op het kaartje te zetten. Zo weten mensen waar ze een felicitatiekaart naartoe kunnen sturen. Verwacht je kraamvisite? Dan kun je ook bezoek- en rusttijden noemen, met eventueel cadeautips. Behalve de praktische teksten, is het ook leuk om een mooi geboortegedichtje op de kaart te plaatsen.

Na het ontwerpen van het kaartje

Ben je klaar met het ontwerp van het kaartje, dan kun je een gratis proefkaart bestellen. Het is altijd goed om je kaart even in het écht te zien, gedrukt en wel. Is de tekst nog steeds goed leesbaar? En wil je toch liever mat of juist glanzend papier? Dat kun je nu nog mooi even controleren en indien nodig aanpassen.

Enveloppen bestellen

Verder is het handig om nu alvast de enveloppen te bestellen. Die kun je tijdens je zwangerschap alvast voorzien van adressen en postzegels. Na de geboorte van de baby’s, hoef je dan alleen nog de geboortedatum, - tijden en eventueel gewichten aan te passen op het geboortekaartje en klaar!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code