• Eerste proefdruk GRATIS
 • Snelle levering & mooie kwaliteit
 • Keuze uit 2100+ kaartjes
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Extra bijzonder

Geboorteaankondiging zelf maken

Gebruik je eigen creativiteit voor het geboortekaartje van jouw zoon of dochter en maak ‘m helemaal zelf! Kies een staand, vierkant, enkel of dubbel kaartje en ga aan de slag. Gebruik beelden uit de beeldbank of voeg je eigen foto’s toe. Tip: wil je het kaartje nog unieker maken? Voeg dan folie toe, of maak een geboortekaartje op echt hout.

De keuze is reuze. Gebruik onze editor en creëer een uniek geboortekaartje voor jouw kleine jongen of meisje.

Hout
Hout
Origineel
Origineel
Sluitsticker
Sluitsticker

Geboorteaankondiging buiten

Wil je iedereen laten weten dat de kleine is geboren? Maak dan ook zelf een geboortebord of raamsticker. Gebruik mooie illustraties en afbeeldingen uit onze beeldbank of met eigen beeld. Heb je zelf het geboortekaartje gemaakt? Leuk! Match het geboortebord of de raamsticker met het geboortekaartje.

Babykamer

Zoek je nog een leuke toevoeging voor op de babykamer van je zoon of dochter? Ontwerp dan je eigen behangcirkel. Heb je nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze collectie behangcirkels. Ga je voor zacht en schattig of voor stoer en strak? Alles is mogelijk. Een prachtige toevoeging voor op de slaapkamer van de kleine!

Maak zelf je eigen geboorteaankondiging!

Ontwerp de geboorteaankondiging helemaal zelf, van kaartje tot sluitsticker en geboortebord. Moeilijk? Zeker niet! Met prachtige illustraties uit onze beeldbank en mooie lettertypes heb je een mooi ontwerp zó gemaakt. Zo kun je de volgende producten helemaal zelf maken:
 • Geboortekaartje (enkel, dubbel en in verschillende formaten)
 • Geboortekaartje op hout
 • Geboortekaartje met speciale vorm
 • Sluitsticker
 • Geboortebord
 • Poster (in diverse formaten)
 • Raamsticker (in diverse formaten)
 • Behangcirkel (in diverse formaten)
Filter
Filters

Liever beginnen aan een ander kaartje?

Toch nog op zoek naar wat meer inspiratie voor het geboortekaartje? Kijk dan tussen onze ruime collectie jongens- en meisjesgeboortekaartjes. Vind je daar toch niet helemaal wat je zoekt, neem dan wat inspiratie over van de bestaande kaartjes en ontwerp het zelf verder. Bestaande kaartjes kun je namelijk eenvoudig aanpassen. Toch wel een perfect kaartje gevonden voor jouw kleine? Bestel dan alvast een gratis proefdruk met de code WIJPROEF.

Hoe maak je zelf je eigen geboortekaartje?

Zeer leuk idee een geboortekaartje van je kleine zelf ontwerpen, maar hoe begin je? We leggen je graag stap voor stap uit hoe je te werk kan gaan. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op via info@wijgeboortekaartjes.nl, dan kijken we met je mee.


Stappenplan

 1. Kies een blanco kaartje met formaat naar keuze.
 2. Begin met het ontwerp van de voorkant. 
 3. Inspiratie nodig? Bekijk de collectie en vind de afbeeldingen terug in de beeldbank.
 4. Voeg de teksten en elementen toe die je in het kaartje wilt hebben.
 5. Kies je achtergrondkleur of -patroon.
 6. Voeg eventueel nog een foto toe.
 7. Wil je bepaalde elementen uitlichten? Dit kan je doen door folie toe te voegen.
 8. Loop het geboortekaartje nog een keertje na. Staan alle belangrijke teksten etc. erop?
 9. Valt alle tekst binnen de marge? Dit check je door in de editor de optie ‘Toon veiligheidsmarge’ aan te vinken.
 10. Tevreden met het resultaat? Bestel dan alvast je gratis proefdruk van je zelf ontworpen geboortekaartje!

Houten geboortekaartjes

Wil je helemaal een uniek geboortekaartje? Kies dan voor een zelf ontwerpen houten geboortekaartje! Doordat hout een natuurproduct is, is ieder geboortekaartje uniek. Voeg dat samen met je eigen gecreëerde ontwerp op een geboortekaartje en je hebt het perfecte geboortekaartje voor jullie kleine. Bewerk het kaartje nu gemakkelijk in onze editor. Hulp nodig? We horen graag van je! 
 

Bestaande geboortekaartjes aanpassen

Heb je een leuk geboortekaartje gezien, maar is het nog net niet wat je zoekt? Pas dan dit bestaande geboortekaartje gemakkelijk aan in onze editor. Hiermee kan je kiezen voor andere teksten, lettertype en illustraties. Zo kom je in enkele stappen toch tot het perfecte kaartje voor jouw zoon of dochter! 
 

Sluitsticker zelf ontwerpen

Om de geboortekaartjes mooi te verzenden kan je kiezen voor de bestaande sluitstickers, die je zelf makkelijk kunt personaliseren. Heb je zelf wat in gedachten en wil je de sticker zelf ontwerpen? Dat kan ook. Bewerk de sluitsticker gemakkelijk in onze editor, en zorg ervoor dat de tekst binnen de lijnen blijft. Creëer zo een unieke sluitsticker zoals niemand die heeft!