Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Broertje of Zusje

Natuurlijk kun je voor de nieuwe baby gewoon een jongens- of meisjesgeboortekaartje kiezen. Maar er zijn ook speciale broertje/zusje geboortekaartjes. Hierbij kun je denken aan silhouetten van kindjes of illustraties van lieve of stoere dieren, ook met foliedruk! Er zijn ook speciale geboortegedichtjes en sluitstickers voor een broertje of zusje. Kaartje gevonden? Bestel je 1e proefdruk gratis met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Broertje of Zusje

Vorige 1 2 3 4


Uniek geboortekaartje broertje of zusje

Wat leuk dat je op zoek bent naar een geboortekaartje voor een broertje of zusje. Misschien denk je dat bij een broertje of zusje een gedichtje hoort en dat kan natuurlijk ook ontzettend leuk zijn, maar je kunt ook kijken naar een silhouetten voor op het babykaartje. Waar je ook voor gaat, kies een kaartje dat past bij jouw stijl. Dan zit je altijd goed.

Origineel assortiment

Vind geboortekaartjes voor een broertje of zusje passend bij jullie stijl. Stoerliefhipmodern, retro of vintage, dieren zoals een giraf, olifant, beer of konijn en er zijn nog veel meer stijlen te vinden bij ons.

Verschillende stijlen

Kies binnen jullie favoriete stijl, het kaartje waar je hart sneller van gaat kloppen en pas hem gemakkelijk aan naar jullie wensen. Zo creëer je simpel jouw eigen unieke geboortekaartje met broertje of zusje.

Welke tekst zet je op het geboortekaartje met broertje of zusje?

Wij hebben voor je op een rijtje gezet welke tekst er allemaal op het geboortekaartje kan. Allereerst natuurlijk de naam van je baby samen met zijn geboortedatum. Daarnaast kun je ook het geboortetijdstip, het gewicht en lengte van je baby vermelden.

Naam en adres

Denk er ook aan jullie eigen naam én adres op het kaartje te zetten, zodat mensen jullie kunnen bereiken om te feliciteren. Tenslotte kun je het geboortekaartje met broertje of zusje extra speciaal maken met een geboortegedichtje.

Mooi verzenden

Om je geboortekaartjes met een broertje of zusje extra mooi te versturen kun je gebruik maken van adresstickers voor op de enveloppen. Dit scheelt een hoop schrijfwerk. Hiernaast kun je ook gebruik maken van mooie sluitstickers. Bij WIJ Geboortekaartjes vind je veel verschillende soorten sluitstickers. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf je eigen sluitsticker te ontwerpen. Zo weet je zeker dat de sluitsticker bij het broertje of zusje geboortekaartje past! 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code