Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Hip

Hippe geboortekaartjes voor jongens en meisjes gaan mee met de trends. Onze ontwerpers houden de trends nauwlettend in de gaten. Hippe stijlen babykaartjes van dit moment zijn: watercolour, (goud)folie, houtregenbogen(jungle)dieren en minimalistische geboortekaartjes. Bekijk ook onze trending geboortekaartjes.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Hip

Vorige 1 2 3 4 5 ... 8


Hippe geboortekaartjes

Voor jou geen suffe oubollige kaartjes, jij gaat mee met je tijd en bent op de hoogte van de laatste trends. Jij houdt van trendy, hippe geboortekaartjes, die passen helemaal bij jouw stijl! Onze ontwerpers zijn altijd bezig met het ontwerpen van nieuwe geboortekaartjes passend bij deze tijd.

Voor jongens, meisjes en tweelingen

In onze collectie vind je hippe geboortekaartjes voor jongensmeisjes en tweelingen. Indien je het geslacht van jullie baby nog niet weet, maak dan een hip neutraal geboortekaartje of maak twee versies: één voor een jongen en één voor meisje. Zodra jullie baby er is, weet je welk kaartje het wordt!

Hip versturen

Bij een hip geboortekaartje, hoort natuurlijk ook een hippe envelop zoals Kraft. En wat dacht je van bijpassende adresetiketten en sluitstickers? Zo verstuur je je geboortekaartje echt bijzonder. Door de hippe stijl van de gekozen envelop en sluitsticker geef je geadresseerden al een indruk van wat ze kunnen verwachten van jouw geboortekaartje. Dat maakt het helemaal compleet!

Klaar en nu?

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze altijd. En dat is bij geboortekaartjes ook zeker het geval. Je kunt tijdens je zwangerschap het kaartje al helemaal ontwerpen, een gratis proefdruk bestellen en je kaartje klaarzetten voor bestelling. 

Enveloppen klaarmaken

Maar ook de enveloppen kun je al klaarmaken door ze van tevoren los te bestellen en te voorzien van adressen en postzegels. Zo hoef je na de geboorte alleen nog maar de kaartjes te bestellen en in de enveloppen te stoppen. Handig!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code