Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!

Deco

Is jouw kleintje geboren? Dan wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten! Een leuke manier om de buurt kennis te laten maken met jouw zoon of dochter zijn de geboorteborden en de raamstickers. Dit plak je eenvoudig tegen het raam aan de voorkant van je huis, waardoor de buurt kan zien dat jouw kind is geboren.

Geboortebord

Een prachtige geboorteaankondiging is een raambord. Door de v-vorm van het bord zie je van beide kanten wat erop staat. Een geboortebord plak je eenvoudig via de zuignappen op het raam. Ook handig voor de kraamvisite, dan weten ze meteen dat ze aan het juiste adres zijn. Bij WIJ Geboortekaartjes kun je kiezen uit prachtige ontwerpen, die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen naar jouw wensen. Het is ook mogelijk om je geboortebord helemaal zelf te ontwerpen, met behulp van illustraties uit de beeldbank en eigen foto’s.

Raamsticker

De komst van je zoon of dochter mag gevierd worden! Met een mooie raamsticker kun je aan iedereen laten zien dat jouw kleintje geboren is. Eenvoudig te (de-)monteren. Kies jouw favoriete design en personaliseer ‘m gemakkelijk in de editor door de babynaam toe te voegen. Wil je hetzelfde ontwerp als je geboortekaartje, maar zie je deze variant niet staan in onze collectie? Neem dan contact op, dan helpen wij je graag verder.

Behangcirkel

Op zoek naar een leuke accessoire voor op de babykamer van de kleine? Neem dan een kijkje bij de behangcirkels in de collectie van WIJ Geboortekaartjes. Hier vind je leuke muurstickers voor de kinderkamer, met schattige illustraties bijvoorbeeld bosdieren, jungledieren of juist een minimalistisch design. Een mooie eyecatcher voor in de slaapkamer van jouw zoon of dochter! Het juiste design niet gevonden? Ontwerp dan je eigen behangcirkel. Of neem contact op, dan kijken we met je mee.