Actievoorwaarden

Hier vind je de voorwaarden van de verschillende acties die gelden bij WIJ Geboortekaartjes.

Gratis proefkaartje

Bestel nu jouw gratis proefkaartje!

Wij raden je aan om altijd een proefkaartje te bestellen van jouw ontworpen geboortekaartje. Zo kun je zien en voelen hoe jouw kaartje er in het echt uit ziet. En het is altijd goed om nog even de tekst, de kleur en het papier te controleren.

Bij ons krijg je je eerste proefkaartje gratis cadeau. Gebruik code: WIJPROEF

De meest gestelde vragen over proefkaartjes >

Voorwaarden: proefkaartje met extra bewerking

Wanneer jouw geboortekaartje een extra bewerking bevat, zoals (goud)folie of stansen, kost een proefkaartje € 7,50. Dit komt door de hoge opstartkosten voor een extra bewerking. Indien je de code WIJPROEF gebruikt bij het aanvragen van een eerste proefkaartje met een extra bewerking, zal je deze niet gratis ontvangen, maar krijg je € 2,50 korting op je proefkaartje.

Voorwaarden: gratis proefkaartje, controleren en weigeren

Omdat wij van mening zijn dat je jouw proefkaartje het beste kunt controleren wanneer deze zo compleet mogelijk is, stellen wij als voorwaarde bij het bestellen van een gratis proefkaartje (dus een proefkaartje waarbij een code is gebruikt) dat dit kaartje tekst bevat dat past bij de inhoud van een geboortekaartje. Indien wij van mening zijn dat het gratis proefkaartje dat is besteld géén geboortekaartje is, hebben wij het recht om het gratis proefkaartje te weigeren en kunnen wij deze helaas niet doorzetten.

 

Geboortebord met 10% korting

Je krijgt nu 10% introductiekorting op je Geboorteraambord. Gebruik code: WIJBORD10

De korting geldt op de prijs van het geboortebord € 39,95. De korting geldt niet op de verzendkosten, deze bedragen altijd € 7,25.

Bestel jouw geboortebord met 10% korting >>

 

Actie met poster

Wanneer je een uitnodiging hebt ontvangen waarin gevraagd wordt of je een review zou willen plaatsen over je geboortekaartjes, kun je deelnemen aan de actie met de poster. Wanneer je een review achterlaat, maak je kans op één gratis poster. Deze wordt per kwartaal verloot onder de deelnemers. Het betreft een poster die wordt opgemaakt door WIJ Geboortekaartjes, in dezelfde stijl als het geboortekaartje. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. De poster kan niet worden omgewisseld in geld of iets anders.