Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Extra bijzonder
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Bloemen

Op zoek naar een geboortekaartje met bloemen? Op deze pagina hebben we alle floral babykaartjes verzameld met botanical elementen zoals wilde bloemen en gedroogde bloemen. Mooi om de natuur zo terug te laten komen op het geboortekaartje. Hét floral kaartje gevonden? Bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Bloemen

Vorige 1 2 3 4


Kleurrijke bloemen

Ben je op zoek naar een geboortekaartje met kleurrijke bloemen in hippe patronen? Hier vind je botanische geboortekaartjes geïnspireerd door de natuur. Klassiek, retro of modern, in elke stijl zijn geboortekaartjes met bloemen te vinden.

uitgesproken kleuren

De uitgesproken kleuren en mooie floral designs maken je geboortekaartje een echte eyecatcher. Je kunt de geboortekaartjes helemaal naar wens maken met onze editor.

Papiersoorten

De geboortekaartjes met bloemen kun je op verschillende soorten papier laten drukken, zoals mat, zijdeglans, klassiek, linnen en metallic. Elke papiersoort heeft andere eigenschappen. Zo heeft het klassieke papier een handgeschepte structuur, waardoor je geboortekaartje een meer vintage look krijgt. Perfect voor geboortekaartjes met een retro uitstraling!

Moderne geboortekaartjes

De moderne bloemen geboortekaartjes kun je juist weer heel mooi laten drukken op mat of zijdeglans papier. Wil je graag een foto op je geboortekaartje? Kijk dan goed welk soort papier hier geschikt voor is.

Geboortekaartjes met bloemen voor meisje of jongen

Een geboortekaartje met bloemen is geschikt voor zowel jongens als meisjes en kan je helemaal afmaken met een lettertype naar keuze. Zo maak je het geboortekaartje eenvoudig wat stoerder of juist zachter.

Kleurgebruik

Ook met het kleurgebruik kan je veel kanten op en is naar je eigen wensen aan te passen. Laat je dus niet beperken door de gedachte dat bloemen op een geboortekaartje alleen voor meisjes is. Toch twijfels? Bestel eerst een gratis proefkaartje!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code