Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Extra bijzonder
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Neutraal

Wil je een neutraal geboortekaartje? Bekijk dan onze unisex geboortekaartjes om iedereen te laten weten dat je baby is geboren. Deze neutrale geboortekaartjes kun je gebruiken voor zowel de komst van een jongen als een meisje. Kaartje gevonden? Pas hem aan naar wens en bestel een gratis 1e proefdruk met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Neutraal

Vorige 1 2 3 4 5 ... 9


Geboortekaartjes unisex

Steeds meer mensen willen een unisex geboortekaartje. Dat is een neutraal geboortekaartje die niet uitgesproken voor een jongen of meisje is, maar voor allebei zou kunnen. De meeste unisex geboortekaartjes zijn dus niet blauw of roze, maar hebben een neutrale kleur zoals groen, geel, grijs of taupe. 

Groene geboortekaartjes

Een groen geboortekaartje is bij uitstek geschikt als unisex geboortekaartje voor zowel een jongen als een meisje. We zien dat een groen geboortekaartje ook echt een trend is op dit moment. Groen combineert mooi met de natuur en dieren in de natuur. Zoals de dieren in het groene bos en in de groene jungle. De lichtere grijsgroen tint early dew is echt een prachtige kleur die het heel goed doet zowel bij minimalistische geboortekaartjes als geboortekaartjes met watercolour of velvetlook. Maar ook een diepe donkergroen staat prachtig, vooral wanneer deze gecombineerd wordt met goudfoliedruk. Ga naar alle neutrale groene geboortekaartjes >> 

Geboortekaartjes met dieren

Dieren doen het ook goed op neutrale geboortekaartjes. Want het maakt niet uit of de olifant of giraffe een mannetje of een vrouwtje is. Behalve de dieren in de jungle, zien we ook veel dieren in het bos, zoals de beer, het hert en het konijn. Ga naar alle neutrale dieren geboortekaartjes >>

Gratis proefdruk

Heb je een geboortekaartje waar je helemaal verliefd op bent? Pas hem aan met jouw wensen en teksten en bestel een proefdruk om te kijken hoe hij er in het echt uit ziet. Bij WIJ Geboortekaartjes krijg je je 1e proefdruk gratis met de code WIJPROEF.

Unisex namen

Ben je nog op zoek naar een unisex naam voor op je unisex geboortekaartje? Bekijk dan eens de unisex namen, één van de babynamen trends in 2022.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code