• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
 Toon meer
Foto
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes met hartjes

Hartjes zijn altijd toepasselijk wanneer er een kleine wordt verwacht. In de collectie vind je allerlei stijlen van stoer tot schattig, super leuk voor jouw zoon of dochter. Toch liever een uniek kaartje? Ontwerp dan je eigen geboortekaartje en voeg de hartjes toe uit de beeldbank!

Filter
Filters

Geboortekaartjes met hartjes voor meisjes

Zoek je een geboortekaartje voor een meisje? Kijk dan eens tussen de geboortekaartjes met hartjes. Een geboortekaartje met hartjes maakt het extra lief en schattig!

Kleine illustraties

Naast het bepalen van de kleur en het thema van je geboortekaartje, kun je ook kleine illustraties toevoegen. Hartjes zijn hier natuurlijk heel geschikt voor. Zo kun je eenvoudig extra hartjes toevoegen of juist verwijderen. Dit doe je met behulp van de editor.

Geboortekaartjes met hartjes voor jongens

Ook als je een geboortekaartje voor een jongen zoekt, zijn kaartjes met hartjes heel geschikt. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje in een stoere groene of blauwe kleur met een cool lettertype. De combinatie van stoer en lief maakt het een extra uniek geboortekaartje.

Verschillende papiersoorten

Wist je dat je zelf het papiersoort van je geboortekaartje uit kunt kiezen? Elk papiersoort heeft zijn eigen uitstraling. Zo kun je je geboortekaartje een stoerdere of zachtere look geven.

Hippe en romantische hartjes

Geboortekaartjes met hartjes zijn niet alleen lief en romantisch, maar ook hip, trendy én tijdloos. Vooral in combinatie met jouw eigen mix van kleur en thema kun je er een geboortekaartje van maken om in te lijsten.

Verschilende ontwerpen

Niet zoveel zin om zelf te gaan knutselen? Kies dan voor één van onze ontwerpen, vul je gegevens in en zet het klaar. Na de geboorte van je baby geef je laatste gegevens door en bestel je jouw geboortekaartje met hartjes!