Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes herfst

Wordt jouw kleintje in de herfst of het najaar geboren? Dan is een herfst geboortekaartje perfect voor jouw zoon of dochter. Ga voor een uniek kaartje die bij jou past en bestel een gratis proefdruk met code WIJPROEF.

Ook leuk: Bosdieren | Minimalistisch | Nieuw 

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes herfst

Vorige 1 2 3 4 5 6


Geboortekaartjes herfst

Wordt jouw baby geboren in de herfst? Dan is het leuk om het seizoen terug te laten komen in het kaartje. Met warme herfsttintent zoals rood, bruin en oranje voor een mooie uitstraling. Ga jij voor een minimalistisch kaartje of eentje met leuke illustraties, zoals een vos, hert of beer?

Herfst geboortekaartje met dieren

Lief en gezellig: de dieren in het bos! Geboortekaartjes met bosdieren zijn populair en perfect als je kleintje in de herfst wordt geboren. Met leuke waterverf illustraties van een hert, beer en vosje.

Minimalistische kaartjes

Wil je liever een subtiel kaartje? Onze minimalistische kaartjes met herfst thema zijn ook heel mooi. Ga bijvoorbeeld voor een watercolor achtergrond en laat goudkleurige hartjes het kaartje versieren.

Gratis proefkaartje

Weten of een herfst geboortekaartje iets voor jou is? Bestel dan een gratis proefdruk met code WIJPROEF. Zo kun je het kaartje in het echt beoordelen.

Babykamer decoratie

Mooi: een behangcirkel in de stijl van het geboortekaartje! Maak de babykamer compleet met deze prachtige eyecatcher. Kies jouw behangcirkel met herfst thema bij WIJ Geboortekaartjes.

Geboorte aankondiging

Hoe ga jij de geboorte van je kindje aankondigen? Met een uniek geboortebord of raamsticker laat jij iedereen op een mooie manier weten dat jouw kleintje is geboren. Kies het perfecte geboortebord of raamsticker die bij jou past, in de stijl van het geboortekaartje.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code