Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Extra bijzonder
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Lente

In de lente zien we veel geboortekaartjes in lichte tinten, roze, blauw en groen. Veel met zachte aquarel of lieve floral geboortekaartjes met botanical elementen. En natuurlijk veel lieve dieren. Dieren op de boerderij, in het bos en in de jungle. Bestel nu je gratis proefdruk met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Lente

Vorige 1 2 3 4 5 ... 8


Geboortekaartjes met vrolijke lentekleuren

Verwacht je een baby in de lente? Dan is een geboortekaartje in het thema lente misschien wel wat voor jou. Lente staat voor nieuw leven en daar horen vrolijke kleurtjes bij! Geel, groen en zachten tinten zoals babyblauw en babyroze zie je veel terugkomen in deze collectie geboortekaartjes. Dat maakt de lente geboortekaartjes geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Verschillende stijlen

De lentekleuren worden gebruikt in verschillende stijlen. Hierdoor kun je een modern of juist retro geboortekaartje kiezen. Je kunt ook echte lente illustraties toevoegen, zoals bloemen of eendjes.

Herinneringen aan de lente

Samen bloemen plukken en genieten van de eerste zonnestralen. Heb je er al zin in? Het seizoen waarin je baby geboren wordt, blijft altijd een periode om te onthouden. Als je baby groter wordt zal je waarschijnlijk regelmatig terugdenken aan de lente uit zijn geboortejaar. Het is fijn om nu al herinneringen te maken met een geboortekaartje in het thema lente.

Zoek je nog een babynaam?

Ben je nog niet helemaal uit de babynaam? Ook hier kun je het seizoen lente gebruiken als inspiratie, denk bijvoorbeeld aan Bloem of June. Lees onze blog voor meer voorbeelden! 

Formaat geboortekaartje

Behalve de vrolijke lentekleuren, tekst en illustraties kun je ook het formaat aanpassen aan jouw wensen. Je kunt kiezen uit vierkant, staand en liggend. Ook heb je de optie om een enkele kaart (voor- en achterkant) of een dubbele kaart (met een vouw) te kiezen.

Verschillende papiersoorten

Niet elk papiersoort is geschikt voor bepaalde formaten of dubbele kaarten, dit kun je hier checken. Bekijk ook even welk effect het papier heeft op de kleuren of foto die je wilt gebruiken.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code