• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes

Geboorteborden

Niets is zo bijzonder als de komst van je kleine wonder, toch? Bij WIJ Geboortekaartjes begrijpen we dat maar al te goed. Daarom bieden we prachtige geboorteborden aan voor op je raam. Kies uit onze unieke designs of creëer je eigen geboortebord in onze editor.

En het beste? Je kunt het geboortebord laten matchen met het ontwerp van je geboortekaartje. Laat de wereld weten dat je kleintje er is!

Ook leuk: Behangcirkels | Raamstickers | Geboortekaartjes

Filter
Filters

Geboortebord

Wanneer jullie baby is geboren, laat je dit aan iedereen weten met een uniek geboortekaartje. Maar hoe leuk is het om ook bij jullie thuis in de straat aan iedereen te laten weten dat er een kindje is geboren? Dit kun je doen met een geboortebord op jullie raam aan de voorkant.

Zo kan iedereen die voor jullie huis staat, of de straat in komt, meteen zien dat er bij jullie een jongen of meisje is geboren. Ook handig voor als je geen voortuin hebt om een geboortebord tuin in te zetten. Want dit geboortebord kan gewoon op het raam. Het staat heel feestelijk, zeker ook leuk voor de (k)raamvisite. 

Bij WIJ Geboortekaartjes kun je kiezen uit prachtige ontwerpen geboorte raamborden, die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen naar jouw wensen. Het is ook mogelijk om je geboortebord helemaal zelf te ontwerpen. 

Extra bijzonder: maak je geboortebord passend bij je geboortekaartje!

Tip 1: kies ervoor om geen geboortedatum op het geboortebord te zetten, dan kun je het geboorte raambord ook al vóór de geboorte bestellen.

Tip 2: verras kersverse ouders en geef een geboorte raambord cadeau.

Tip 3: bestel een blauw of roze raambord, leuk voor de babyshower!

Wat is een geboortebord precies?

Een geboortebord is een soort makelaarsbord, ook wel V-bord of raambord genoemd, gevouwen, waarbij je op 2 zijdes iets kunt laten zien. Vaak heb je op beide kanten hetzelfde staan, eventueel gespiegeld, zodat je boodschap duidelijk zichtbaar is vanaf beide kanten. Omdat je het geboortebord plaatst op een raam, wordt het ook wel een geboorte raambord genoemd.

Het geboortebord is gemaakt van hard hoogwaardig plastic. Het is weersbestendig, maar we adviseren je om bij harde wind het bord wel binnen te halen.

Hoe maak je een geboorte raambord vast?

Bij elk geboortebord worden 4 zuignappen meegeleverd waarmee je het geboortebord gemakkelijk op het raam kunt bevestigen en verwijderen. Het raambord blijft stevig zitten en laat geen sporen achter op het raam.

Geboortebord specificaties

We bieden geboorteborden aan op het formaat 50x70 cm. De levertijd is ongeveer 4 tot 5 werkdagen.

Een geboortebord kost € 39,95. 

Omdat een geboortebord een apart product is, kan dit niet worden meegestuurd met een andere bestelling. Een geboortebord wordt dus altijd apart verstuurd, daarom betaal je hier altijd verzendkosten van € 6,50 voor.

Omdat geboorteborden op maat worden gemaakt en gedrukt, valt dit product niet onder het retourrecht.

Hoe maak je een geboorteraambord?

Bij WIJ Geboortekaartjes kun je kiezen uit verschillende unieke ontwerpen geboorteborden, die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen naar jouw wensen met een andere kleur, tekst, lettertype of illustratie. Het is ook mogelijk om helemaal zelf je eigen geboortebord te maken. Het aanpassen of ontwerpen van een geboortebord werkt op dezelfde manier als bij de geboortekaartjes en sluitstickers. We hebben hiervoor een handige ontwerptool waarin je zelf aan de slag kunt gaan met het geboortebord. 

In de ontwerptool zie je altijd rode en groene vouwlijnen staan, deze staan er om je te helpen. Ze worden niet gedrukt op het geboortebord.

Het is niet mogelijk om folie te gebruiken op een geboortebord.

Geboortebord bestellen en levering

Wanneer je het ontwerp van je geboortebord klaar hebt, kun je hem bestellen. Check altijd nog even goed of de naam goed geschreven staat en of de datum klopt. Als alles klopt en helemaal naar wens is, dan leg je hem in je winkelmandje. Daar kun je aangeven hoeveel geboorteborden je wilt bestellen. 

Omdat een geboortebord een apart product is, kan dit niet worden meegestuurd met een ander product in dezelfde bestelling. Daarom betaal je hier altijd losse verzendkosten van € 6,50 voor. De levertijd is ongeveer 3 tot 4 werkdagen. Jouw geboortebord wordt helemaal op maat gemaakt en gedrukt, daarom valt dit product niet onder het retourrecht.