Behangcirkel babykamer

Geboorte muurstickers om de babykamer in te richten vind je bij WIJ Geboortekaartjes. In onze collectie vind je unieke behangcirkels voor jongens en meisjes met leuke thema's, zoals dieren, bloemen en jungle. Mooi, en in de stijl van het geboortekaartje! Kies jouw favoriet.

Ook leuk: Geboorteborden | Raamstickers | Geboortekaartjes

Aantal producten per pagina:

Behangcirkel babykamer


Muursticker babykamer

Zoek je een jungle muursticker voor de babykamer van jouw kleintje? Of ga je voor dieren, of wellicht een bloemen thema? Bij WIJ Geboortekaartjes vind je de behangcirkel die bij je zoon of dochter past. In onze collectie vind je schattige en leuke stickers voor jongens en meisjes om de babykamer helemaal af te maken. Vind nu jouw favoriet, in de stijl van het geboortekaartje! Niet gevonden? Neem dan contact met ons op.

Jungle muurstickers

Verken de jungle en vind lieve jungle dieren op onze behangcirkels. Zo kun je kiezen voor een stoere tijger, olifant, giraffe en aapje. Ze worden omringd door mooie palmbomen. De perfecte behangcirkels voor stoere jongens en meisjes!

Dieren muurstickers

Van een schattige beer in het bos tot een giraf op een leeuw, op een olifant: de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor een dieren muursticker met bosdieren, zoals een hert, beer en vogeltje. Of ga kopje-onder in de oceaan, en vind een haai, rog en walvis tussen het koraal. Of ben je een grotere fan van het platteland? Ga dan voor een behangcirkel met boerderijdieren, zoals een kalf, lammetje en kippen.

Bloemen muurstickers

Wat zijn ze fleurig: de behangcirkels met bloemen. Kies een leuke floral print, een prachtig bloemenveld of vrolijk gekleurde takjes. Met zachte watercolor tinten, van roze tot mint. Een mooie eyecatcher in de babykamer!

Behangcirkel op maat

Liever zelf een behangcirkel ontwerpen? Leuk! Maak je eigen muursticker op maat in onze editor. In de beeldbank vind je verschillende illustraties en achtergronden, en je kunt uiteraard ook een eigen afbeelding toevoegen. Je kunt ook de babynaam of geboortedatum plaatsen. 

Ook leuk: geboortebord en raamsticker

Voor de perfecte geboorte aankondiging is een geboortebord en raamsticker onmisbaar. Ook deze zijn verkrijgbaar in dezelfde stijl als je geboortekaartje, zodat alles bij elkaar past. 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code