• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes

Babykamer decoratie

Mooie wanddecoratie voor de babykamer van jouw zoon of dochter vind je bij WIJ Geboortekaartjes! Ga voor een prachtige behangcirkel of poster, in de stijl van jouw unieke geboortekaartje. Met leuke thema’s zoals jungle, bloemen en dieren. Ook kan je een behangcirkel zelf ontwerpen in onze editor. Daarnaast is een behangcirkel (ook wel geboortesticker genoemd) eenvoudig op te hangen: deze plak je op als een muursticker. De perfecte aanvulling aan de babykamer! Voor welke ga jij?

Muurstickers babykamer

Wauw, wat zijn ze leuk! Behangcirkels zijn de perfecte babykamer decoratie voor jouw zoon of dochter. Met prachtige prints en illustraties. Zo kun je kiezen voor een mooie floral print met bloemen en takjes op een waterverf achtergrond. Of ga voor hippe illustraties van dieren in het bos of in de jungle. Ben je fan van nijntje? Kies dan een nijntje behangcirkel. Schattig!

Bekijk alle behangcirkels

Behangcirkel maken

Wil je zelf een behangcirkel ontwerpen? Dat kan! In onze editor kun je eenvoudig bestaande muurstickers personaliseren, maar ook een geheel eigen design maken. In onze beeldbank vind je veel illustraties en achtergronden, waardoor je zelf eenvoudig een uniek ontwerp maakt. Of gebruik eigen afbeeldingen.

Maak je eigen behangcirkel van 40x40 centimeter, 60x60 centimeter, 80x80 centimeter of 100x100 centimeter.

Behangcirkel bos dieren hert Liselotte
Behangcirkel jongen nijntje groen bloemen Jip
Behangcirkel boerderij dieren watercolor Frenkie
Behangcirkel bloemen weide roze Julia
Behangcirkel jungle leeuw groen Sven