Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes bosdieren

Wat zijn ze leuk: onze dieren in het bos! Ontdek alle bosdieren, zoals een beer, hert en vos. Met prachtige tekeningen in aquarel stijl. Stuk voor stuk handgemaakt, zodat je kaartje nog unieker is. Kies nu het kaartje dat bij jou past en maak ‘m eenvoudig op maat in de editor.

Filter
Filters
  • Voor een ...
  • Kaarttype
  • Formaat
  • Thema
  • Kleur
  • Foto
  • Extra bijzonder
  • Enveloppen formaat

Geboortekaartjes bosdieren

Wat zijn ze leuk en schattig: dieren geboortekaartjes! Op deze kaartjes vind je lieve dieren in het bos, zoals een grote beer, lief hertje, konijntjes, vogeltjes en een sluwe vos. Zo leuk, dat je (bijna) niet kunt kiezen!

Geboortekaartje beer

Ik zag twee beren, broodjes smeren… Je kent vast wel het bekende liedje. Smeren doen onze beren niet, maar schattig zijn ze wel! Zo vind je een zittende beer met een vogel op schoot, met een jongetje op zijn rug of sleeënd door het bos

Geboortekaartje hert

Een andere, veelgeziene gast uit het bos is een lief hertje. Dit hert dartelt door het bos, kijkend naar de andere dieren. In de winter vind je het hertje met een sjaal. Ook bijzonder: dit kaartje met hert is ook beschikbaar in een originele vorm. Dit leuke bosdier is dus veelzijdig. En extra leuk als je fan bent van de film Bambi!

Beestenboel

Ook leuk: geboortekaartjes met jungle en oceaandieren. Ga op safari en spot een lieve giraf, tijger en olifant. Of kies voor een stoere leeuw of schattig welpje. Pas op: deze kaartjes zijn alleen voor stoere baby’s!

Compleet in stijl

Bij WIJ Geboortekaartjes vind je niet alleen geboortekaartjes met bosdieren. We hebben ook sluitstickers en adresetiketten met een beer of hert, zodat je je bosdieren geboortekaartje in stijl kunt versturen. 

Gratis proefkaartje met dieren

Weten of een geboortekaartje met bosdieren in het echt net zo leuk is als op je scherm? Bestel dan nu een proefkaartje. Deze is gratis met de code WIJPROEF. Ga je voor een houten kaartje of eentje met folie, dan geldt er een toeslag.