Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Extra bijzonder
Stijl
Enveloppen formaat
Bosdieren

Ben jij op zoek naar een schattig geboortekaartje met bosdieren voor jouw zoon of dochter? Bij WIJ Geboortekaartjes vind je mooie kaartjes met dieren in het bos, zoals een lieve beer, giraf, vos en vogeltje. Kies jouw favoriete kaartje in onze uitgebreide collectie dieren geboortekaartjes, en bestel een gratis proefkaartje.

Ook leuk: Dieren | Botanisch | Jungle

Aantal producten per pagina:

Bosdieren

Vorige 1 2


Geboortekaartjes bosdieren

Wat zijn ze leuk en schattig: dieren geboortekaartjes! Op deze kaartjes vind je lieve dieren in het bos, zoals een grote beer, lief hertje, konijntjes, vogeltjes en een sluwe vos. Zo leuk, dat je (bijna) niet kunt kiezen!

Geboortekaartje beer

Ik zag twee beren, broodjes smeren… Je kent vast wel het bekende liedje. Smeren doen onze beren niet, maar schattig zijn ze wel! Zo vind je een zittende beer met een vogel op schoot, met een jongetje op zijn rug of sleeënd door het bos

Geboortekaartje hert

Een andere, veelgeziene gast uit het bos is een lief hertje. Dit hert dartelt door het bos, kijkend naar de andere dieren. In de winter vind je het hertje met een sjaal. Ook bijzonder: dit kaartje met hert is ook beschikbaar in een originele vorm. Dit leuke bosdier is dus veelzijdig. En extra leuk als je fan bent van de film Bambi!

Beestenboel

Ook leuk: geboortekaartjes met jungle en oceaan dieren. Ga op safari en spot een lieve giraf, tijger en olifant. Of kies voor een stoere leeuw of schattig welpje. Pas op: deze kaartjes zijn alleen voor stoere baby’s!

Compleet in stijl

Bij WIJ Geboortekaartjes vind je niet alleen geboortekaartjes met bosdieren. We hebben ook sluitstickers en adresetiketten met een beer of hert, zodat je je bosdieren geboortekaartje in stijl kunt versturen. 

Gratis proefkaartje met dieren

Weten of een geboortekaartje met bosdieren in het echt net zo leuk is als op je scherm? Bestel dan nu een proefkaartje. Deze is gratis met de code WIJPROEF. Ga je voor een houten kaartje of eentje met folie, dan geldt er een toeslag.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code