Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Geboortekaartjes Trending

Op deze pagina vind je onze populairste geboortekaartjes voor een jongen of een meisje. Stijlen babykaartjes die je op dit moment veel ziet zijn geboortekaartjes met jungledieren, watercolour, regenbogen, feestelijke confetti, hartjesgoudfolie en minimalistische geboortekaartjes, hierbij ligt de focus op de babynaam, afgemaakt met één mooi elementje zoals een hartje. 

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Trending

Vorige 1 2 ... 8


Trending stijlen geboortekaartjes

Wij houden voor je bij welke geboortekaartjes en welke stijlen geboortekaartjes op dit moment trending zijn! Iets is trending als er veel interesse is in een bepaald kaartje of een bepaalde stijl. Het verandert ook continu, zeker bij geboortekaartjes. Wat eerst nog hip was, is nu alweer ouderwets. Op dit moment zie je veel geboortekaartjes met bosdieren en jungledieren, zoals een olifant of een giraffe. Verder ook veel kaartjes met aquarel/watercolour, maar ook met een regenboog!

Trending kleuren op geboortekaartjes

Op dit moment zie je veel zachtgroen early dew terug als een neutrale kleur voor op het geboortekaartje. Voor een jongen zien we veel echt diep donkerblauw of juist licht grijsblauw. Voor een meisje zien we donkerrood, rusty red en terra tinten of lief zachtroze

Trending goud op geboortekaartjes

Een geboortekaartje met een gouden touch is ook absoluut trending op dit moment. Zowel goudkleur, goudlook én goudfolie zijn helemaal hot. Het staat natuurlijk ook prachtig als je één element op het kaartje eruit laat springen in het goud, zoals nijntje, een hartje, babyvoetjes of de naam van je kind!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code