Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Extra bijzonder
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Trending

Ben jij op zoek naar een hip en trendy kaartje voor jouw zoon of dochter? Bij WIJ Geboortkaartjes hebben we de mooiste en hipste kaartjes volgens de nieuwste trends! Bekijk de collectie of ga direct naar een van de geboortekaartjes trends:

Dierenrijk | Bijzondere kaartjes | nijntje | Bloemen | Minimalistisch 

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Trending

Vorige 1 2 3 4


Geboortekaartjes Trending

Welke trends spelen nu op het gebied van geboortekaartjes? Welke kaartjes zijn populair, en wat gaan we straks nog meer zien? Bij WIJ Geboortekaartjes vind je de nieuwste trends op een rijtje. De top 5 geboortekaartjes bestaat uit: Dierenrijk, bijzondere kaartjes (speciale vormen, hout en folie), nijntje, bloemen en minimalistisch. In onze blog over trends laten we zien welke kaarten bij welke trend hoort.

Trend: Dierenrijk

Ga jij voor een leuke olifant, ooievaar of tijger op je geboortekaartje? Steeds meer mensen kiezen ervoor, waardoor deze trend terecht op nummer 1 staat! Er zijn veel mooie geboortekaartjes met dieren te vinden, van stoer tot schattig. Daardoor is er altijd een dieren geboortekaartje voor iedereen. 

Trend: Bijzondere kaartjes

Als je een opvallend kaartje wilt, dan is deze trend echt iets voor jou. Hieronder valt namelijk geboortekaartjes op hout, kaartjes met folie en kaartjes met originele vormen. Een houten geboortekaartje heeft een speciale uitstraling, en hiermee heb je zeker iets unieks in handen! Of ga voor foliedruk, waardoor je elementen zoals de babynaam extra kan laten opvallen. En wil je iets anders dan een vierkant of rechthoekig kaartje? Ga dan voor een speciale vorm, zoals een olifant of bloemetje!

Trend: nijntje

Laat nijntje je geboortekaartje opfleuren! Een nijntje geboortekaartje is schattig, en geschikt voor iedere jongen en meisje. Met een neutrale achtergrond, zoals groen, roze en blauw. Maar ook nijntje op de maan, of achter een muur. Je vindt nijntje kaarten exclusief bij WIJ Geboortekaartjes. 

Trend: Bloemen

Wie wordt er nu niet blij van een mooie kaartje met een vrolijke bloemenprint? Kies uit watercolor bloemen geboortekaartjes met een landschap, of waar de bloemetjes om de babynaam heen staan.

Trend: Minimalistisch

Minimalistische kaartjes zijn hip! Ze maken een statement, waar het slechts om 1 ding gaat: De babynaam. Deze wordt prachtig uitgelicht in een opvallend lettertype, met bijvoorbeeld goudfolie om het af te maken. De achtergrond is net zo belangrijk. Die heeft een mooie kleur, soms in combinatie met een speciale textuur zoals betonlook of watercolour

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code