Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Winter

Verwacht jij deze winter je kindje? Kies dan een geboortekaartje met winterse tinten als zachtgrijs, donkerblauw, -groen of -rood. Of één van de trendkleuren zoals pastel, poederroze of warme terra tinten. Hier vind je alle geboortekaartjes speciaal voor winterbaby's. Hét kaartje gevonden? Bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Winter

Vorige 1 2 3 4 5 ... 10


Geboortekaartjes met diepe winterkleuren

Als je bent uitgerekend in de winter, is een geboortekaartje in het thema winter misschien wel wat voor jou. Het winterthema bevat mooie, diepe kleuren. Donkerblauw-, grijs- en groentinten zie je veel terugkomen in deze collectie geboortekaartjes en daardoor zijn ze geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Verschillende stijlen

De winterkleuren worden gebruikt in verschillende stijlen. Hierdoor kun je een modern of juist retro geboortekaartje kiezen. Wil je graag winterse illustraties zoals sneeuwvlokjes, wolkjes of diertjes toevoegen? Dat kan in de editor.

Herinneringen aan de winter

Sjaal, wanten en muts aan en met de slee door de sneeuw. Je ziet het misschien al helemaal voor je. Het seizoen waarin je baby geboren wordt, blijft altijd een periode om te onthouden. Als je kind groter wordt zal je terugdenken aan de winter uit zijn geboortejaar. Hoe bijzonder is het als je nu al herinneringen kunt maken met een geboortekaartje in het thema winter? Bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF!

Formaat geboortekaartje

Naast de kleuren, tekst en illustraties kun je ook het formaat aanpassen aan jouw wensen. Je kunt kiezen uit staand, liggend en vierkant. Daarnaast heb je de optie om een enkele kaart (voor- en achterkant) of een dubbele kaart (met een vouw) te kiezen.

Juiste papiersoort vinden

Niet elk papiersoort is geschikt voor bepaalde formaten of dubbele kaarten, dit kun je hier checken. Bekijk ook even welk effect het papier heeft op de kleuren of foto die je wilt gebruiken. 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code