• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Extra bijzonder

Label geboortekaartjes

Ga jij voor een uniek babykaartje voor jouw kleine? Dan zit je met label kaartjes helemaal goed! Hier kan je namelijk uitkiezen tussen verschillende soorten stijlen. Ga jij voor nijntje of toch voor aquarel? The choice is yours!

Filter
Filters

Unieke vorm

Een label kaartje is een unieke vorm om toe te passen als geboortekaartje. Hartstikke leuk dus voor jouw kleine! Liever een andere soort vorm neem dan een kijkje bij de originele vormen. Hier kan je kiezen uit bijvoorbeeld een kaartje in de vorm van een olifant of een kaartje met een leuke boog aan de bovenkant. Prachtig!

Label geboortekaartje met folie

Om de naam van je kleine nog meer te laten stralen, kan je kiezen om de babynaam te laten drukken in folie. Dit is een mooi detail. Ook kunnen andere elementen zoals hartjes of sterretjes gedrukt worden in folie. Mogelijke foliekleuren zijn: goud, wit, roségoud, zwart, koper en zilver.

DECO

Om de geboorte van de kleine aan de hele wereld mee te geven kan je kiezen voor een geboortebord of een raamsticker. Deze kan je in hetzelfde thema van het geboortekaartje doen, zodat het allemaal bij elkaar past. Perfect! Neem een kijkje bij het ruime DECO assortiment.

Houten geboortekaartjes

Toch niet jouw perfecte kaartje gevonden bij de labels, maar wil je toch wat origineels? Neem dan een kijkje bij de houten geboortekaartjes. Hierbij is ieder kaartje uniek aangezien hout een natuurproduct is. Dit geeft een prachtig effect!

Andere varianten naast labelkaartjes

Het is ook leuk om een kijkje te nemen bij bijvoorbeeld onze staande geboortekaartjes. Het heeft wat weg van een labelkaartje, maar toch net anders. Verder zijn ronde geboortekaartjes of liggende geboortekaartjes ook helemaal hip.