Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Extra bijzonder
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Exclusieve geboortekaartjes

Ben jij op zoek naar een exclusief geboortekaartje? Bij WIJ geboortekaartjes vind je een hippe kaartjes voor je zoon of dochter. Bekijk onze speciale collectie van onder andere nijntje en Prénatal. Exclusief bij WIJ Geboortekaartjes!

nijntje | Prénatal | Originele vormen | Foliedruk | Kaartjes op hout

Aantal producten per pagina:

Exclusieve geboortekaartjes

Vorige 1 2 3


Exclusieve geboortekaartjes

Bij WIJ geboortekaartjes vind je exclusieve collecties met speciale ontwerpen. Zo vind je altijd een uniek kaartje voor jouw jongen of meisje! Kies bijvoorbeeld voor een schattig kaartje van nijntje. Of ga voor een exclusieve uitstraling met foliedruk of een kaartje op hout.

nijntje geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een lief kaartje voor jouw jongen of meisje, dan is nijntje de perfecte keuze. Een nijntje kaartje is heel schattig en niet voor niets een van de trends van dit moment. Je vindt geboortekaartjes met nijntje exclusief bij WIJ Geboortekaartjes!

Prénatal geboortekaartjes

Ken je de kleding van Prénatal, dan ken je de leuke printjes! De ontwerpen, patronen en dieren kun je ook kiezen op een uniek Prénatal geboortekaartje, hoe leuk is dat?

Kaartjes op hout

Ook heel gaaf: geboortekaartjes op hout. Een prachtig kaartje en herinnering van de geboorte van jouw kleine jongen of meisje. Hiervoor wordt echt hout gebruikt, waardoor elk kaartje een unieke nerfstructuur heeft. Houten geboortekaartjes op maat maken? Dat kan: ontwerp een kaartje op hout in onze editor.

Kaartjes met foliedruk

Wil je voor een exclusieve en luxe uitstraling, dan is foliedruk een goede optie. Met een glimmend laagje op het kaartje kun je de naam en eventueel andere elementen extra laten opvallen. Kies uit verschillende kleuren: zwart, wit, goud, zilver, roségoud en koper. Prachtig!

Mooi verzenden

Heb je een uniek geboortekaartje uitgezocht? Dan kan de rest uiteraard niet achterblijven. Kies een bijpassende envelop, sluitsticker en adresetiket in het thema van jouw kaartje. Zo maak je de verzending van het kaartje een feestje!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code