Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Minimalistisch

Minimalistisch, een geboortekaartje zonder poespas, maar gewoon strak en stijlvol. De naam van jou kindje in het middelpunt met misschien een lief klein elementje erbij zoals een hartje. Extra mooi om de naam of het elementje te laten drukken in goudfolie, koperfolie, zilverfolie of rosegoudfolie. Hier vind je alle mooie minimalistische geboortekaartjes voor jouw jongen of meisje.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Minimalistisch

Vorige 1 2 3


Minimalistische geboortekaartjes

Fan van minimalistische geboortekaartjes? Dan zit je op de juiste pagina! Hier vind je een overzicht van mooie minimalistische geboortekaartjes voor jouw zoon of dochter. Kies een kaartje waar je hart sneller van gaat kloppen en pas hem simpel aan naar jouw wensen. Zo creëer je jouw eigen unieke minimalistische geboortekaartje.

Minimalistische geboortekaartjes voor een jongen of meisje.

Weet je al wat het geslacht is van je kind? Filter dan op geboortekaartjes voor jongens of meisjes. Of misschien krijg je er wel twee! Kijk dan bij de tweelingkaarten.

Is het geslacht van jouw baby een verrassing? 

Wil je nog niet weten wat het geslacht is en laat je je verrassen bij de geboorte? Ook daar hebben we prachtige neutrale geboortekaartjes voor! Of maak er gewoon twee: één voor een jongen en één voor meisje.

Tekst geboortekaartje

Welke tekst zet je allemaal op het geboortekaartje? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. Eén van de belangrijkste teksten is natuurlijk de naam van je baby samen met de geboortedatum. Verder kun je ook het geboortetijdstip vermelden als ook het gewicht en de lengte van je baby. Vergeet niet om ook je eigen naam én adres op het kaartje te vermelden, zodat mensen jullie een felicitatiekaart kunnen sturen. Maak je kaart extra bijzonder met een geboortegedichtje.

Gratis proefkaartje

Wanneer je klaar bent met het zelf ontwerpen van je geboortekaartje, dan kun je een gratis proefkaart bestellen. Altijd goed om nog even de tekst, de kleur en het papier te controleren in het echt.

Leuk verzenden

Verstuur de geboortekaartjes in bijpassende enveloppen met sluitstickers. En maak het jezelf gemakkelijk met handige adresstickers.

Envelop bestellen

Vervolgens is het mogelijk om de enveloppen alvast tijdens je zwangerschap te bestellen, dan kun je deze voorzien van adressen en postzegels. Nadat de baby is geboren hoef je alleen nog de geboortedatum, - tijd en evt. het gewicht aan te passen en de kaarten te bestellen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code