Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Extra bijzonder
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Jungle

Geboortekaartjes met wilde dieren in de jungle, zoals een olifant, giraffe of leeuw. 1e proefdruk gratis met de code WIJPROEF. 

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Jungle

Vorige 1 2 3 4 5


Geboortekaartje in jungle thema

Onze collectie geboortekaartjes in het thema jungle staan vol met kleurrijke bladeren, planten en panterprintjes. De hippe designs geïnspireerd door de jungle zijn een echte eyecatcher voor jouw geboortekaartje.

Natuurliefhebber

Als je een natuurliefhebber bent en van tropische tinten en illustraties houdt, dan past een jungle geboortekaartje echt bij jou. Heb je een mooi geboortekaartje gevonden, maar is de kleur niet helemaal wat je zoekt? Je kunt het kaartje eenvoudig wijzigen in de editor

Tropische sferen

Het geluid van een waterval en dichtbegroeide paden. Zonnestralen schijnen door de grote groene bladeren en een houten brug aan touwen schommelt zachtjes heen en weer. Als je die tropische omstandigheden graag terug laat komen in je geboortekaartje, is het jungle thema helemaal jouw ding.

Voorbereiden

Ontwerp van tevoren alvast je geboortekaartje, zo hoef je na de bevalling alleen nog de datum, gewicht en lengte aan te passen. Meer do’s & don’ts voor het bestellen van je geboortekaartjes vind je hier.

King or queen of the jungle

Ben je zwanger en weet je nog niet of het een jongen of meisje is? Ook dan zijn geboortekaartjes in het thema jungle een mooi genderneutraal thema. Bijna alle jungle geboortekaartjes zijn geschikt voor meisjes en jongens.

Kleine aanpassingen

Met kleine aanpassingen in de kleur of het lettertype maak je het geboortekaartje net wat stoerder of juist zachter. Zo kun je het geboortekaartje helemaal aanpassen aan jouw wensen. Maak je geboortekaartje af met een bijpassende envelop!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code