Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes giraf

Een giraffe geeft een mooie toevoeging aan een geboortekaartje voor jouw zoon of dochter! Ga je voor de aquarelstijl giraffe of toch voor een silhouette van een giraffe? Genoeg keuze in onze ruime collectie babykaartjes met het thema giraffe! Bestel een gratis proefdruk.

Filter
Filters

Bijzondere eigenschappen van giraffen

De giraf of giraffe staat natuurlijk bekend om zijn lange nek en is het hoogste zoogdier ter wereld. Bij de geboorte is het kalf al zo'n 2 meter en hij kan maximaal zo'n 5,5 meter lang worden. De giraf is sierlijk, mooi, snel en sterk. Een imposant dier. In het wild in de natuur komen giraffen alleen voor op de savanne van Afrika. De giraffe is gracieus, lieftallig, verstandig, vredelievend en zachtmoedig. Mooie eigenschappen die je misschien ook wel zou wensen voor je baby. Daarom is een giraf hartstikke leuk voor op het geboortekaartje.

Stijlen afbeeldingen van een giraf

In de uitgebreide collectie unieke geboortekaartjes vind je geboortekaartjes met verschillende stijlen van geïllustreerde giraffen. Zoals de lieve vrolijke giraf van geboortekaartje Bram. Of wil je liever een meer stijlvolle giraffe zoals die van geboortekaartje Felien? Kijk eens naar geboortekaartje Liam als je een giraf zoekt die wat meer natuurgetrouw is maar toch ook nog speels met wat andere jungledieren.

Broertje of zusje erbij?

Wanneer je een broertje of zusje erbij verwacht kan het heel leuk zijn om ook je oudere kind(eren) een rol te laten spelen op het geboortekaartje. Dit kun je heel goed doen door afbeeldingen van twee giraffen te laten zien, een grote en een kleine. Kijk hiervoor bijv. naar geboortekaartje Luuk of geboortekaartje Max.

Giraf van Dick Bruna

Ook dol op de stijl van Dick Bruna? Ook daarvan kun je een geboortekaartje met een giraffe kiezen! Zoals geboortekaartje Laurens. Er is ook een bijpassende sluitzegel met de giraf van Dick Bruna. Dan kun je gemakkelijk én mooi je enveloppen mee dichtplakken.