• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Silhouette geboortekaartjes

Vind het leukste silhout geboortekaartjes voor jouw zoon of dochter! Met silhouetten van een jongen, meisje of dieren. Ook leuk om de komst van een broertje, zusje of tweeling aan te kondigen. Wil je een silhouette aanpassen? Neem dan contact op, we kijken met je mee.

Filter
Filters

Silhouette geboortekaartjes

Ben jij ook gek op geboortekaartjes met van die prachtige silhouetten van kinderen, bomen of dieren? Stijlvol en tijdloos! Zwarte silhouetten zijn natuurlijk prachtig, maar ook witte silhouetten doen het goed en maken je geboortekaartje extra bijzonder.

Silhouetten toevoegen

Wanneer er een broertje of zusje bij komt, of je verwacht een tweeling, dan kun je in de editor zelf nog meer verschillende silhouetten toevoegen op je geboortekaartje.

Hoe?

Bij het tabblad met het icoontje van een tulp kies je voor ‘+ illustratie’. Daar kun je kiezen voor ‘Silhouetten’. Selecteer de silhouette van jouw keuze en kies voor ‘plaatsen’. Positioneer de silhouet op je kaartje en vervolgens kun je zelf nog de gewenste kleur kiezen voor je silhouet.

Welke achtergrond?

De meest gangbare kleuren die gebruikt wordt voor silhouetten zijn zwart en wit, maar je kunt hier elke kleur voor gebruiken die je wilt! Een lichtgroen silhouette op een donkergroene achtergrond kan ook prachtig staan en een bijzonder effect geven. Je kunt ook kiezen voor een hippe achtergrond zoals kraft of watercolour. Zowel de soort achtergrond als de kleur hiervan kun je allemaal aanpassen naar wens in de editor.