Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Silhouette

Een geboortekaartje met een silhouette is tijdloos en stijlvol. Oorspronkelijk in zwart en wit, maar tegenwoordig zie je het met alle kleuren. Voor de komst van een broertje of zusje kun je kiezen voor silhouetten van kindjes of dieren. Zo krijgt grote broer of zus ook een rol op het geboortekaartje. Maak je kaartje extra bijzonder met foliedruk

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Silhouette

Vorige 1 2 3 4 5 6


Silhouette geboortekaartjes

Ben jij ook gek op geboortekaartjes met van die prachtige silhouetten van kinderen, bomen of dieren? Stijlvol en tijdloos! Zwarte silhouetten zijn natuurlijk prachtig, maar ook witte silhouetten doen het goed en maken je geboortekaartje extra bijzonder.

Silhouetten toevoegen

Wanneer er een broertje of zusje bij komt, of je verwacht een tweeling, dan kun je in de editor zelf nog meer verschillende silhouetten toevoegen op je geboortekaartje.

Hoe?

Bij het tabblad met het icoontje van een tulp kies je voor ‘+ illustratie’. Daar kun je kiezen voor ‘Silhouetten’. Selecteer de silhouette van jouw keuze en kies voor ‘plaatsen’. Positioneer de silhouet op je kaartje en vervolgens kun je zelf nog de gewenste kleur kiezen voor je silhouet.

Welke achtgrond?

De meest gangbare kleuren die gebruikt wordt voor silhouetten zijn zwart en wit, maar je kunt hier elke kleur voor gebruiken die je wilt! Een lichtgroen silhouette op een donkergroene achtergrond kan ook prachtig staan en een bijzonder effect geven. Je kunt ook kiezen voor een hippe achtergrond zoals kraft of watercolour. Zowel de soort achtergrond als de kleur hiervan kun je allemaal aanpassen naar wens in de editor.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code