Verberg filters
Thema
Collecties
Stijl
Kleur

Bestel je gratis proefkaartje!

Code: WIJPROEF

Sluitstickers
Aantal producten per pagina:

Sluitstickers

Vorige 1 2 3 ... 5


Stijlvol gemak

Om je geboortekaartjes stijlvol te verzenden, kies je mooie bijpassende enveloppen. Maak de envelop af met een sluitsticker in de stijl van het geboortekaartje. Zo geef je de ontvanger een leuke sneakpeak!

Daarnaast begrijpen wij ook dat je geen trek hebt om al die enveloppen straks dicht te likken. Gelijk heb je. Sluitstickers zijn dus niet alleen stijlvol, maar brengen ook nog een hoop gemak met zich mee!

Bijpassende sluitstickers

Nadat je helemaal tevreden bent over je gekozen geboortekaartje, kun je een bijpassende sluitsticker kiezen uit onze collectie sluitstickers. Ook is het mogelijk om je eigen sluitstickers zelf te ontwerpen of een basis te kiezen en aan te passen, zodat deze helemaal naar wens aansluit bij de stijl van jouw geboortekaartje. Denk hierbij aan kleur, tekst en beeld.

Hulp nodig bij het maken van je sluitstickers? Neem gerust contact met ons op. Onze designers helpen je graag verder.


Los bestellen

Natuurlijk kun je de sluitstickers meebestellen met je geboortekaartjes, ze worden dan meegestuurd in hetzelfde pakket en ontvang je alles tegelijk op hetzelfde moment. Maar het is ook mogelijk om de sluitstickers van te voren bestellen, bijvoorbeeld samen met de enveloppen. Of dat je ze helemaal los bestelt, zonder kaartjes.

Verzenden

Wanneer je de sluitstickers apart los besteld, hanteren wij een productietijd van 2 werkdagen. De sluitstickers worden verzonden met de gewone brievenbuspost, hierbij krijg je géén track en trace code. Bestel je sluitstickers samen met je geboortekaartjes, dan ontvang je ze samen in één pakket op hetzelfde moment.


Informatie sluitstickers

De doorsnede van een sluitsticker is 40 mm. Op 1 vel zitten 24 sluitstickers. Omdat sluitstickers op maat worden gemaakt, valt dit product niet onder het retourrecht.

Ontwerp je eigen sluitstickers

Ben je creatief en zie je helemaal voor je hoe jouw sluitsticker eruit moet zien? Kies dan voor het product ‘Sluitsticker op maat’ en ontwerp je eigen unieke sluitsticker met gemak in onze design tool. Je kunt zelf een achtergrond, illustraties, teksten en een eigen afbeelding toevoegen.


Opmaak sluitstickers

Let bij het ontwerpen van de sluitsticker op dat je alles opmaakt bínnen de stippellijn. Alles wat buiten de doorzichtige ronde rand (de snijlijn) staat, wordt afgesneden. Het is wel mogelijk om onderdelen over de rand te plaatsen, maar let op dat bijv. een tekst of een hoofd RUIM binnen de snijmarge staat. Zet ook geen klein witrandje aan de buitenkant van de sluitsticker, want het is zonde als hiervan een stukje wordt afgesneden.

Kleuren sluitstickers

Het kan zo zijn dat er kleurverschil is tussen de sluitsticker en je geboortekaartje. Dit komt door het gebruik van verschillende soorten papier. De sluitstickers worden gedrukt op stickermateriaal. De geboortekaartjes worden gedrukt op een andere soort papier. Dit kleurverschil zal echter groter zijn bij zachte kleuren dan bij fellere kleuren. Wij raden aan om hier rekening mee te houden.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code