Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!

Ontvang je eerste proefkaartje gratis!

Ervaar de magie van het vasthouden en bewonderen van het allereerste geboortekaartje van jouw baby. Bij ons ontvang je het eerste proefkaartje gratis*. Zo heb je de kans om rustig te controleren op eventuele spelfouten en om te zien hoe de kleuren tot leven komen op papier.

Bestel nu jouw gratis proefkaartje met de code: WIJPROEF

 

Hoe bestel ik mijn proefdruk?

  1. Kies je favoriete kaartje of ontwerp je eigen geboortekaartje.
  2. Personaliseer het kaartje in de editor door de tekst, het lettertype, de kleuren aan te passen.
  3. Maak gebruik van onze prachtige illustraties in de beeldbank of upload eigen foto's.
  4. Bestel je eerste proefdruk gratis* met de code WIJPROEF.

*Let op: voor proefkaartjes met speciale bewerkingen zoals folie of hout hebben een kleine toeslag.

Veelgestelde vragen over proefkaartjes »

 

Levertijd en kosten

We begrijpen dat je niet kan wachten om je gepersonaliseerde proefdruk te ontvangen! Daarom verzenden we het pakketje met alle liefde en zorg, zodat je deze zo snel mogelijk in het echt kan bewonderen. Proefkaartjes worden verzonden per brievenbuspost zonder track en trace. Meer over levertijden lees je hier.

 

Proefkaartje met extra bewerking

Voor kaartjes met speciale bewerkingen zoals prachtige folie, hout of unieke vormen komen er extra kosten bij voor de bijzondere afwekingen. Deze kosten zijn nodig vanwege de hoge opstartkosten. Maar we hebben goed nieuws! Als je de code WIJPROEF gebruikt bij het bestellen van je eerste proefkaartje met een extra bewerking, ontvang je € 2,50 korting op jouw proefkaartje én geniet je van gratis verzending! Let op: deze kaartjes hebben een iets langere levertijd van 3-5 werkdagen.
 

De voorwaarden voor jouw gratis proefkaartje

Bij het aanvragen van jouw gratis proefkaartje gelden een paar belangrijke voorwaarden, maar laat je niet afschrikken, we maken het zo eenvoudig mogelijk voor jou!

 

Tekst controleren en weigeren:

We begrijpen hoe belangrijk het is om jouw proefkaartje grondig te controleren voordat je de definitieve bestelling plaatst. Daarom stellen we als voorwaarde bij het bestellen van een gratis proefkaartje dat deze tekst moet bevatten die past bij de inhoud van een geboortekaartje. Hierdoor kun je het proefkaartje optimaal beoordelen. Mocht het gratis proefkaartje dat je hebt besteld naar onze mening geen geboortekaartje zijn, behouden wij het recht om dit proefkaartje te weigeren.