Door drukte bij de bezorgdiensten door Black Friday kan de bezorging van je bestelling vertraging oplopen.

Gratis proefkaartje

Hoe bijzonder is het om het geboortekaartje van jouw baby écht te kunnen vasthouden, voelen en bekijken? Daarom krijg jij van ons het 1e proefkaartje gratis. Dan je kun rustig kijken of er onverhoopt nog spelfouten op staan en hoe de kleuren overkomen op papier.

Bestel nu jouw gratis proefkaartje. Gebruik de code: WIJPROEF

Hoe het werkt:

  1. Bekijk de geboortekaartjes
  2. Kies jouw geboortekaartje
  3. Pas jouw geboortekaartje aan naar wens in de editor
  4. Bestel je 1e proefkaartje gratis* met de code WIJPROEF

*Uitgezonderd proefkaartjes met folie of hout, hiervoor geldt altijd een toeslag.

De meest gestelde vragen over proefkaartjes »

 

Voorwaarden: gratis proefkaartje

Voor de actie van een gratis 1e proefkaartje zijn een aantal voorwaarden van toepassing.

Proefkaartje met extra bewerking

Wanneer jouw geboortekaartje een extra bewerking bevat, zoals (goud)folie of stansen, kost een proefkaartje € 7,50. Een proefkaartje op hout kost € 5,-. Dit komt door de hoge opstartkosten voor een extra bewerking. Indien je de code WIJPROEF gebruikt bij het aanvragen van een eerste proefkaartje met een extra bewerking, zal je deze niet gratis ontvangen, maar krijg je € 2,50 korting op je proefkaartje en gratis verzending.

Tekst controleren en weigeren

Omdat wij van mening zijn dat je jouw proefkaartje het beste kunt controleren wanneer deze zo compleet mogelijk is, stellen wij als voorwaarde bij het bestellen van een gratis proefkaartje (dus een proefkaartje waarbij een code is gebruikt) dat dit kaartje tekst bevat dat past bij de inhoud van een geboortekaartje. Indien wij van mening zijn dat het gratis proefkaartje dat is besteld géén geboortekaartje is, hebben wij het recht om het gratis proefkaartje te weigeren en kunnen wij deze helaas niet doorzetten.