Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Geboortekaartjes Meisje

Een meisje! Ga jij voor roze? Of mag het ook een andere kleur zijn? Voor meisjes hebben we geboortekaartjes in veel verschillende stijlen zoals hiplief, watercolour, op hout, met goudfolie, of met dieren zoals een olifant, giraf of konijn. Pas het kaartje aan naar jullie wensen, zo creëer je met gemak een uniek geboortekaartje voor jullie dochter. Gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Meisje

Vorige 1 2 ... 23


Origineel geboortekaartje meisje

Jullie zijn op zoek naar een geboortekaartje voor een meisje, wat leuk! Je denkt misschien bij een meisje aan een zoet roze lief kaartje en dat is ook prachtig, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet.

Stoere kaartjes

Bij ons vind je ook hele mooie stoere geboortekaartjes voor meisjes. Ook hebben we hippe geboortekaartjes, botanische of met dieren zoals een konijntje, beertje, giraf of olifant. Welke stijl je ook wilt, kies een kaartje waar je hart sneller van gaat kloppen.

Een zusje? Is dit jullie 2e of 3e kind?

Dan kan het leuk zijn om de oudere broertjes en zusjes ook op het geboortekaartje van jullie dochter te zetten. Dit kan in tekst door de namen van alle kinderen te noemen bij jullie eigen namen en adres of door ze een rol te geven in een geboortegedichtje, zoals ‘Op mijn teentjes kijk ik over het randje van de wieg, dag klein zusje, ik vind je lief!’. Dit kan ook in beeld met een illustratie, silhouet of een foto van de kinderen samen met hun nieuwe zusje.

Uitgebreid assortiment

Voor meisjes vind je bij ons geboortekaartjes in veel verschillende stijlen zoals hip, stoer, lief, botanical, dieren zoals een beer, olifant, giraf of konijn en nog veel meer. Kies de stijl die het beste bij jullie past en vind het geboortekaartje voor jullie dochter. Pas het kaartje aan naar jullie wensen, zo creëer je simpel een uniek geboortekaartje voor jullie dochter.


Geboortekaartjes teksten?

Er zijn een aantal teksten die je op het geboortekaartje kunt zetten. Welke dit allemaal zijn, hebben wij voor je op een rijtje gezet.

  1. De naam van je dochter
  2. De geboortedatum van je dochter. Vul eerst je uitgerekende datum in, na de geboorte kun je de datum gemakkelijk aanpassen indien nodig.
  3. Optioneel: geboortetijdstip, -gewicht en lengte van je dochter. Dit kun je opleuken met een aantal illustraties.
  4. Jullie eigen naam en adres. Zodat mensen jullie een felicitatiekaart kunnen sturen.
  5. Eventueel een tekstje over rust- en bezoektijden en cadeautips voor de kraamvisite.
  6. Extra speciaal: een geboortegedichtje.

Gratis proefkaart!

Bestel een gratis proefkaartje om te zien of de teksten allemaal goed leesbaar zijn als de kaart gedrukt is. Lettertypes, kleuren en het papier hebben hier allemaal invloed op. Altijd goed om dit even extra te checken.

Stijlvol verzenden

Kies bijpassende enveloppen om je geboortekaartjes stijlvol te verzenden. Natuurlijk kan dit in mooie witte enveloppen, maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar. Of kies voor iets speciaals zoals Kraft of Transparant. Maak de envelop af met een adressticker en sluitsticker in de stijl van het geboortekaartje. Zo geef je de ontvanger een leuke sneakpeak!

Meisjesnamen

Zijn jullie er al uit of zijn jullie nog op zoek naar een mooie meisjesnaam? Kijk voor inspiratie naar de top 10 meisjesnamen van dit moment. En als je al een naam op het oog hebt, dan kun je met onze namenteller bekijken hoe origineel deze meisjesnaam is. Mocht je nog twijfelen, dan is het altijd goed om de naam van je dochter even op een geboortekaartje te zetten om te zien hoe dat staat.


< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code