• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes met foto

Je kleine grote trots willen laten zien aan iedereen? Kies dan voor een foto geboortekaartje! De perfecte keuze om je baby te laten stralen op het kaartje. Extra leuk om dan ook te kiezen voor folie, hierdoor zal de babynaam ook stralen! 

Filter
Filters

Geboortekaartje met een foto

Een geboortekaartje met een foto van je pasgeboren baby is extra persoonlijk, want je laat behalve de naam, het gewicht en lengte van je baby ook gelijk het gezichtje zien. Je kunt er ook voor kiezen om details van je baby te fotograferen, zoals de voetjes of handjes.

Babykaartje met foto in kleur of zwart wit?

Denk van tevoren alvast na of je de foto in zwart-wit of kleur wilt. Wat past mooi bij de rest van het geboortekaartje? In de editor is het niet mogelijk om je foto nog te bewerken, bij te snijden, aan te passen of van kleur te laten veranderen. Zorg er dus eerst voor dat je foto helemaal goed is en plaats hem dan op het geboortekaartje in de editor.

Een mooie foto op je geboortekaartje

Als je een geboortekaartje met een foto van je baby wilt, vraagt dit wel wat extra voorbereiding. Denk van tevoren na of je het ziet zitten om na je bevalling bezig te zijn met het maken van een goede foto. Natuurlijk zul vele foto's maken van je newborn, maar niet elke foto is even geschikt om op het kaartje te zetten. Denk ook na over het formaat van de foto op de kaart. Moet het een liggende foto of een staande foto worden? Het kan fijn zijn om iemand in je omgeving te vragen mooie foto’s te maken en eventueel te bewerken. Zo hoef jij je niet druk te maken om je geboortekaartjes en kun jij je helemaal richten op je pasgeboren baby. Extra tips voor het toevoegen van een foto aan je geboortekaartje lees je hier.

Geboortekaartje met foto voor een jongen of een meisje

In de collectie geboortekaartjes met een foto zijn er kaartjes te vinden voor zowel jongens als meisjes. Wil je liever een wat neutraler kaartje? Kies dan voor bijvoorbeeld wit, geel, grijs of groen.

Welk papier voor je geboortekaartje met foto?

Een foto op het geboortekaartje komt het beste tot z'n recht op een mooie gladde en stevige papiersoort zoals Standaard mat, Zijdeglans of (Zijde)Glans extra dik. Standaard mat is helder wit papier waar kleuren en foto's mooi op uitkomen. Zijdeglans of (Zijde)Glans extra dik is wat meer crème-geel en gladder dan Standaard mat.