Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder

Nieuwe geboortekaartjes

Ontdek onze wekelijkse nieuwe geboortekaartjes met thema's zoals romantische bloemen, schattige boerderijdieren en vrolijke spelende kinderen. Vind het perfecte kaartje voor jouw baby en pas het eenvoudig aan in onze editor. Bestel nu een gratis proefdruk met de code WIJPROEF! Laat de lente tot leven komen op jouw aankondiging.

Filter
Filters
  • Voor een ...
  • Kaarttype
  • Formaat
  • Thema
  • Kleur
  • Foto
  • Extra bijzonder

Nieuwe unieke geboortekaartjes in onze collectie

Onze ontwerpers zijn altijd druk bezig met het volgen van de laatste trends en het ontwerpen van nieuwe unieke geboortekaartjes. Op deze pagina vind je de laatst toegevoegde unieke geboortekaartjes aan onze collectie. Deze kaartjes zijn uiteraard ook terug te vinden op de pagina met alle geboortekaartjes.

Stijlen volgens de laatste trends

In ons uitgebreide assortiment vind je geboortekaartjes in alle stijlen waaronder hipliefstoerdieren, watercolour en botanisch. Kies de stijl die het beste bij jullie past, dan vind je het mooiste geboortekaartje voor jullie kind.

Weet je al wat het wordt?

Sommige aanstaande ouders vinden het fijn om te weten of zij een jongen of een meisje verwachten. Dat kan handig zijn bij de inrichting van de babykamer, het kopen van kleertjes en voor het ontwerpen van het geboortekaartje!

Weet je het geslacht nog niet?

Er zijn ook aanstaande ouders die zich willen laten verrassen bij de geboorte. Dan kun je kiezen voor een prachtig neutraal unisex geboortekaartje of je maakt twee varianten: één voor een jongen en één voor meisje. Na de geboorte kun je dan gemakkelijk kiezen welk kaartje het wordt.

Tekst op het geboortekaartje

Behalve de praktische teksten zoals de naam en geboortedatum, is het ook leuk om in een mooi tekstje, gedichtje of paar woorden iets te zeggen over wat de geboorte van jullie kind betekent voor jullie. Je kunt hierbij gaan voor een gouden oude als ‘Ons kleine schoppertje speelt niet langer verstoppertje’, maar je kunt ook gaan voor iets grappigs ‘Niets ooievaar! Gewoon van hupsakee en toen waren het er twee’. Liever een Engelse tekst? ‘We made a wish, you came true’. Kies een paar mooie woorden ‘Wens, Wonder, Werkelijkheid’ of verzin zelf een unieke tekst.