Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Stoer

Wil je een stoer geboortekaartje voor jullie sterke vent of dappere meid? Kies voor een krachtig geboortekaartje met een volle donkere kleur zoals donkerblauw, groen, grijs, oker, terra, donkerroze of dieprood. En kies voor grote vlakken, (kiezel)vormen of een dier zoals een sterke leeuw. Maak het babykaartje af met een stoere tekst of een paar krachtige woorden.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Stoer

Vorige 1 2 3 4 5 ... 9


Stoere geboortekaartjes

Voor jou geen zoetsappige teksten en afbeeldingen, bij jouw stoere vent of meid hoort een echt stoer geboortekaartje. In onze collectie vind je stoere geboortekaartjes voor jongensmeisjes en tweelingen.

Wat maakt een kaartje stoer

Wat maakt een kaartje nu stoer? Elementen met hout, zoals steigerhouten planken op de achtergrond, schoolbord of karton geven een stoere uitstraling. En ook illustraties in één kleur zoals stippen, sterren of pijltjes maken de kaart stoer.

Stoere afbeeldingen

Afbeeldingen van voertuigen zoals boten, vliegtuigen, auto’s en treinen en donkere ‘enkele’ kleuren kunnen heel stoer staan. Een wolk, kroon, snor of ster staan ook heel stoer op je geboortekaartje. Stoere dieren zoals een tijger, olifant, beer of giraf maken het geboortekaartje ook stoer.

Tekst voor bikkels

Op een geboortekaartje voor een bikkel ga je natuurlijk geen mierzoete geboortegedichtjes zetten, maar een stevige mooie tekst over de geboorte van jullie stoere vent of meid maakt je kaartje helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan: ‘Dare to dream, it gives you wings’, ‘Be little, be cool’, ‘Voetjes die schopten. Voetjes die later lopen gaan. Voetjes die grote wereld instappen. Voetjes die stevig in het leven zullen staan.’

Welk lettertype?

Behalve de afbeeldingen, kleuren en teksten draagt ook het gekozen lettertype bij aan het gevoel en stijl van het geboortekaartje. Voor een stoere kaart zul je niet snel kiezen voor een zwierige romantische letter met tierelantijntjes, maar kun je beter gaan voor een strakke volle letter.

Stoere namen

Als je op zoek bent naar een stoer geboortekaartje, wil je vast ook graag een stoere naam voor je kind. Een stoere naam is meestal kort en krachtig, met één of twee lettergrepen. Een paar suggesties van stoere jongensnamen: Jaxx, Liam, Ruben, Finn, Tim, Jens, Roan en Morris. En stoere meisjesnamen: Anouk, Loïs, Zoë, Romy, Kim, Isa, Tessa, Jinte, Bo, Vera en Yara.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code