Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Stoere geboortekaartjes

Vind de leukste stoere geboortekaartjes voor jouw zoon of dochter! Kies een krachtig kaartje met donkere kleur met goudfolie of sterke dieren, zoals een leeuw, olifant of dieren. Een leuke manier om de geboorte van jouw stoere baby aan te kondigen.

Filter
Filters

Stoere geboortekaartjes

Voor jou geen zoetsappige teksten en afbeeldingen, bij jouw stoere vent of meid hoort een echt stoer geboortekaartje. In onze collectie vind je stoere geboortekaartjes voor jongensmeisjes en tweelingen.

Wat maakt een kaartje stoer

Wat maakt een kaartje nu stoer? Elementen met hout, zoals steigerhouten planken op de achtergrond, schoolbord of karton geven een stoere uitstraling. En ook illustraties in één kleur zoals stippen, sterren of pijltjes maken de kaart stoer.

Stoere afbeeldingen

Afbeeldingen van voertuigen zoals boten, vliegtuigen, auto’s en treinen en donkere ‘enkele’ kleuren kunnen heel stoer staan. Een wolk, kroon, snor of ster staan ook heel stoer op je geboortekaartje. Stoere dieren zoals een tijger, olifant, beer of giraf maken het geboortekaartje ook stoer.

Tekst voor bikkels

Op een geboortekaartje voor een bikkel ga je natuurlijk geen mierzoete geboortegedichtjes zetten, maar een stevige mooie tekst over de geboorte van jullie stoere vent of meid maakt je kaartje helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan: ‘Dare to dream, it gives you wings’, ‘Be little, be cool’, ‘Voetjes die schopten. Voetjes die later lopen gaan. Voetjes die grote wereld instappen. Voetjes die stevig in het leven zullen staan.’

Welk lettertype?

Behalve de afbeeldingen, kleuren en teksten draagt ook het gekozen lettertype bij aan het gevoel en stijl van het geboortekaartje. Voor een stoere kaart zul je niet snel kiezen voor een zwierige romantische letter met tierelantijntjes, maar kun je beter gaan voor een strakke volle letter.

Stoere namen

Als je op zoek bent naar een stoer geboortekaartje, wil je vast ook graag een stoere naam voor je kind. Een stoere naam is meestal kort en krachtig, met één of twee lettergrepen. Een paar suggesties van stoere jongensnamen: Jaxx, Liam, Ruben, Finn, Tim, Jens, Roan en Morris. En stoere meisjesnamen: Anouk, Loïs, Zoë, Romy, Kim, Isa, Tessa, Jinte, Bo, Vera en Yara.