• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes

Prijzen

Hoeveel kost een geboortekaartje bij WIJ Geboortekaartjes? Op deze pagina vind je alle tarieven voor alle soorten kaarten in elk formaat. Ook vind je de prijs van enveloppen, adresstickers, sluitzegels, geboorteborden, raamstickers en behangcirkels.

Prijs geboortekaartjes

Bij WIJ Geboortekaartjes hanteren we betaalbare prijzen, met korting bij grotere bestellingen die kan oplopen tot 75 cent. Zo varieert de prijs per kaart tussen 1,75 en 2,50 euro voor onze standaard 13x13 cm kaarten. Hoe meer geboortekaartjes je bestelt, hoe groter het voordeel. Voor speciale kaarten (op hout, of met folie) en luxere papiersoorten wordt een toeslag gerekend.

Prijs berekenen

Op de pagina van een kaartje vind je een handige rekentool, waarmee je de kosten voor geboortekaartjes eenvoudig kunt berekenen. Op basis van het aantal kaartjes, het gewenste papiersoort en eventuele extra opties wordt de verwachte prijs berekend. Filter het juiste formaat en uitvoering in onze collectie om de prijscalculator te zien. Alle getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Bespaartip: voorkom dat je kaartjes tekortkomt en nog enkele moet nabestellen. Dat is zonde! Zorg er dus voor dat je genoeg kaartjes bestelt: het kan je eenvoudig geld besparen.

Gratis geboortekaartje bestellen

Het leukste geboortekaartje gevonden in onze collectie? Gebruik dan de code WIJPROEF voor een gratis proefdruk. Zo kun je ‘m goed beoordelen, zodat je straks het mooiste geboortekaartje voor jouw kind in huis hebt.

Enveloppen

Enveloppen zijn in verschillende papiersoorten en kleuren verkrijgbaar, vanaf 20 cent per stuk. De prijs verschilt per variant en kun je vinden op de productpagina van de desbetreffende envelop.
We hebben enkele kleuren altijd op voorraad: wit, kraft en offwhite. Als je deze tegelijkertijd bestelt met de geboortekaartjes, dan ontvang je deze in hetzelfde pakket. Kies je een envelop op bestelling, dan worden deze in een apart pakket verstuurd waar los verzendkosten voor worden gerekend.

Adresstickers

Adresstickers of adresetiketten zijn gepersonaliseerde stickers in een bepaald thema, waar het adres van de ontvanger op geprint is. De prijs van adresstickers gaat per vel, waar 16 stuks op passen. Adresstickers kosten 5,95 per vel.

Sluitzegels

Sluitstickers of sluitzegels hebben een specifiek thema en worden gebruikt als een decoratieve manier om de envelop te sluiten. De prijs is 5,95 per vel, waar 24 stickers op passen. Op sluitstickers met folie geldt een toeslag voor de opstartkosten. Deze bedraagt eenmalig 25 euro, ongeacht de hoeveelheid bestelde vellen.

Geboortebord

Een geboortebord wordt buiten op het raam opgehangen om de komst van een kleine aan te kondigen en heeft een formaat van 50x70 centimeter. Een geboortebord kost 39,95 euro per stuk en wordt in een apart pakket verstuurd.

Raamsticker

Een alternatief voor een geboortebord is een raamsticker. Deze ronde sticker plak je aan de buitenkant van een raam en is beschikbaar in 4 verschillende maten. Raamstickers staan altijd in 60 centimeter op de website. Als je een andere maat wilt, dan zetten wij deze voor je klaar. Stuur je wens door naar info@wijgeboortekaartjes.nl.

Raamsticker prijzen
40 cm: 34,95
60 cm: 39,95
80 cm: 44,95
100 cm: 49,95

Behangcirkel

Een ronde muursticker voor in de babykamer, die - net als een raamsticker - beschikbaar is in 4 verschillende maten. De behangcirkels op de website staan standaard in 100 centimeter. Wil je een andere maat? Stuur dan een berichtje, dan zetten wij deze voor je klaar.

Muursticker prijzen
40 cm: 49,95
60 cm: 59,95
80 cm: 69,95
100 cm: 89,95