• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes

Raamstickers

Bij WIJ Geboortekaartjes vind je mooie en hippe raamstickers om de geboorte van je zoon of dochter aan te kondigen. Bekijk ons uitgebreide assortiment van geboorte raamstickers voor jongens en meisjes: stijlvol met bloemen, dieren of minimalistisch. Maak de geboortesticker eenvoudig op maat aan in onze editor. Leuk: kies de sticker in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Dan heb je de perfecte geboorte aankondiging!

Ook interessant: Geboorteborden | Behangcirkels | Geboortekaartjes

Raamstickers geboorte

De komst van je zoon of dochter mag gevierd worden! Met een mooie raamsticker kun je aan iedereen laten zien dat jouw kleintje geboren is. Leuk: stem de raamsticker af op het geboortekaartje. Helemaal in stijl!

Raamstickers op maat

Wist je dat je raamstickers personaliseren makkelijker is dan je denkt? In onze editor kun je snel de geboortesticker op maat maken door de babynaam toe te voegen. Zo weet je zeker dat de sticker goed bij jou en de kleine past, en heb je echt een uniek design. 

Geboortesticker kiezen

Dieren, bloemetjes, of minimalistisch: raamstickers komen in elk ontwerp voor. Het is ook mogelijk om dezelfde stijl te kiezen als het geboortekaartje. Zie je deze nog niet in onze collectie staan? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat je deze kunt bestellen.

Raamstickers drukken

Laat raamstickers drukken bij WIJ Geboortekaartjes en profiteer van onze service. De sticker krijg je in een stevige buis opgestuurd, en is direct klaar om gemonteerd te worden. 

Welke maat raamsticker?

Welk formaat raamsticker handig is voor jouw woning. hangt af van de grootte van je raam. Je kunt een geboortesticker bestellen van 40, 60, 80 en 100 centimeter. Meet het raam waar je de sticker wilt hebben dus goed op, zodat je niet ruimte tekort komt.

Hoeveel kost een geboorte raamsticker?

De prijs van een sticker hangt af van het formaat. Dit zijn de prijzen van onze raamstickers:

  • 40x40: 34,95 euro
  • 60x60: 39,95 euro
  • 80x80: 44,95 euro
  • 100x100: 49,95 euro

Levertijd

De levertijd van een raamsticker is tussen de 3 en 5 werkdagen. Wil je de sticker sowieso op tijd in huis hebben? Bestel deze dan vóór de geboorte, dan kun je deze direct ophangen wanneer je kleine er is!