Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Geboortekaartjes Jongen

Wat leuk dat je op zoek bent naar een geboortekaartje voor een jongen. Misschien denk je dat bij een jongen een stoer geboortekaartje hoort en dat kan natuurlijk ook ontzettend leuk zijn, maar een lief geboortekaartje kan net zo goed voor een zoon. Waar je ook voor gaat, kies een kaartje dat past bij jouw stijl. Dan zit je altijd goed. Bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Jongen

Vorige 1 2 ... 24


Uniek geboortekaartje jongen

Wat leuk dat je op zoek bent naar een geboortekaartje voor een jongetje. Misschien denk je dat bij een jongen een stoer geboortekaartje hoort en dat kan natuurlijk ook ontzettend leuk zijn, maar een lief geboortekaartje kan net zo goed voor een jongetje. Waar je ook voor gaat, kies een kaartje dat past bij jouw stijl. Dan zit je altijd goed.

Komt er een broertje bij?

Verwachten jullie een 2e of 3e kind, dan is het leuk om de oudere kinderen ook een rol te geven op het geboortekaartje van jullie zoon. Dit kan door de namen van de oudere broertjes en zusjes ook onderaan te noemen bij jullie eigen namen en adres.

Gedichtje maken

Ook is het leuk om hun namen op te nemen in de tekst in een mooi geboortegedicht. Helemaal bijzonder is het om het ook in beeld te laten zien op het geboortekaartje.

Origineel assortiment

Vind geboortekaartjes voor een jongen passend bij jullie stijl. Stoer, lief, hip, modern, retro of vintage, dieren zoals een giraf, olifant, beer of konijn en er zijn nog veel meer stijlen te vinden bij ons.

Verschillende stijlen

Kies binnen jullie favoriete stijl, het kaartje waar je hart sneller van gaat kloppen en pas hem gemakkelijk aan naar jullie wensen. Zo creëer je simpel jouw eigen unieke geboortekaartje.


Welke tekst zet je op het geboortekaartje?

Wij hebben voor je op een rijtje gezet welke tekst er allemaal op het geboortekaartje kan. Allereerst natuurlijk de naam van je zoon samen met zijn geboortedatum. Daarnaast kun je ook het geboortetijdstip, het gewicht en lengte van je zoon vermelden.

Naam en adres

Denk er ook aan jullie eigen naam én adres op het kaartje te zetten, zodat mensen jullie kunnen bereiken om te feliciteren. Tenslotte kun je het geboortekaartje extra speciaal maken met een geboortegedichtje voor jongens.

Geboortekaartjes met foto

Door gebruik te maken van een foto van je zoon op het geboortekaartje, maak je het kaartje echt uniek. Bedenk of je een kleurenfoto wilt, sepia of zwart-wit, dat geeft weer een hele andere sfeer en stijl op je geboortekaartje. Het maakt ook verschil of je de kaart laat drukken op mat of glanzend papier, houd hier rekening mee en bestel een gratis proefkaart van te voren, zodat je kunt zien hoe dit uitpakt.

Jongensnamen

De naam van je zoon is natuurlijk één van de belangrijkste dingen die je mag bedenken en die straks ook op het geboortekaartje zal prijken. Soms kan het helpen om een bedachte naam even op het geboortekaartje te zetten om te zien hoe het staat. Dat maakt het wat reëler, hoe voelt het om de naam zo daar te zien staan? Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk dan eens naar de top 10 jongensnamen van dit moment. En als je wilt weten hoe origineel je bedachte jongensnaam is, check dan onze namenteller.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code