Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Watercolor

Lief, dromerig en zacht. Dat zijn de geboortekaartjes met aquarel. In prachtige pasteltinten. Traditioneel: zachtblauw voor een jongen en zachtroze voor een meisje. Of ga voor hip zachtgroen of een warme terra tint. Laat een element of tekst drukken in goudfolie of een andere foliesoort zoals koper, zilver of rosegoud. Stijlvol!

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Watercolor

Vorige 1 2 3 4 5


Watercolour geboortekaartjes

Onze ontwerpers zijn altijd bezig met het ontwerpen van geboortekaartjes volgens de laatste trends. Watercolour op de achtergrond of hippe waterverf elementjes is één van de nieuwste trends: dromerige met zachte pasteltinten. Lief, geschikt voor jongens en meisjes.

Papiersoort

Geboortekaartjes met een waterverf achtergrond komen het beste tot hun recht op de papiersoort Linnen want dit versterkt de schilderachtige look. Dit papier heeft een voelbare linnen structuur en is helder wit van kleur. De canvas/schilderij uitstraling maakt dit papier zeer geschikt voor geboortekaartjes met penseelstreken en aquarel.

Formaat

Let op: de papiersoort Linnen is niet geschikt voor formaat 10x20 cm enkel, omdat de kaart dan te slap wordt. Je kunt dan beter kiezen voor een ander formaat of een gevouwen watercolour kaart. Wanneer je wel graag een watercolour geboortekaartje wilt op formaat 10x20 cm, dan kun je het beste kiezen voor de papiersoort Klassiek extra dik.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code