Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!

Inspiratie

Op zoek naar tips en inspiratie om jouw geboortekaartje helemaal naar wens te maken? Wij hebben een aantal dingen voor je verzameld om je op weg te helpen. Praktisch: welke onderdelen en teksten moeten er op het geboortekaartje komen? Hoe zorg je dat jij een perfect geboortekaartje hebt zonder blundersHandige tips voor het maken van je geboortekaartje. Maar ook inspiratief: met prachtige geboortegedichtjes om je geboortekaartje extra speciaal te maken. En de mooiste babynamen!

Hier vind je alles wat je moet weten over geboortekaartjes

Op onze inspiratiepagina vind je alles wat je moet weten over geboortekaartjes. We geven je tips en tricks over hoe je je geboortekaartje het beste kunt maken, over welke teksten je zeker niet wilt vergeten, inspiratie voor babynamen en welke stijlen geboortekaartjes je bij ons allemaal kunt vinden.

Geboortekaartjes maken

Iedereen kan een geboortekaartje maken. Maar soms is het wel fijn om toch nog net even wat extra hulp te krijgen. Bekijk onze 7x gouden tips voor een uniek geboortekaartje. Of welk papier je het beste kunt kiezen voor jouw kaartje!

Wat zet je op je geboortekaartje?

Natuurlijk zet je de naam van je kindje op het geboortekaartje, maar verder? Zeker weten dat je niets vergeet? Bekijk 7x wat zet je op het geboortekaartje. En misschien wil je ook wel een leuk, grappig, lief of klein gedichtje op het kaartje. Geboortegedichtjes inspiratie! En deze blunders wil je zeker niet op je geboortekaartje. Bekijk deze 11 blunders, dan zal jou dit in ieder geval niet meer gebeuren.

Geboortekaartje jongen ooievaar aquarel blauw Hugo
Geboortekaartje meisje bloemen roze Olivia
Geboortekaartje meisje zachtroze aquarel maantje Maeve
Geboortekaartje nijntje tevoorschijn jongen zoon Mees
Geboortekaartje dochter donkerrood aquarel met goud Nora