Inspiratie

Inspiratie

Op zoek naar tips en inspiratie om jouw geboortekaartje helemaal naar wens te maken? Wij hebben een aantal dingen voor je verzameld om je op weg te helpen. Praktisch: welke onderdelen en teksten moeten er op het geboortekaartje komen? Waar kun je allemaal rekening mee houden? En tips voor de opmaak van je geboortekaartje. Maar ook inspiratief: met prachtige geboortegedichtjes om je geboortekaartje extra speciaal te maken. En de mooiste babynamen!Alles over geboortekaartjes

Waar moet je allemaal aan denken en rekening mee houden bij het maken en versturen van een geboortekaartje? We hebben 11 tips voor je op een rijtje gezet. Daarnaast vertellen we je welk papier het meest geschikt is voor jouw geboortekaartje. En deze 19 blunders wil je echt voorkomen!

Lees hier alles over geboortekaartjes >

Ontwerp

Natuurlijk wil jij het mooiste geboortekaartje dat helemaal past bij jou. Maar er is zoveel keus, waar moet je beginnen? Wij helpen je op weg!

Volg deze stappen om tot de stijl te komen die het beste bij jullie past. Daarbij hebben we ook nog wat tips en uitleg voor de opmaak. Over hoe de editor werkt en waar je op kunt letten bij het ontwerpen van je geboortekaartje voor het verkrijgen van het beste resultaat.

Zo kom je gemakkelijk tot het ideale ontwerp >


Tekst en gedichtjes

Welke teksten mogen er niet ontbreken op het geboortekaartje? Wij hebben op een rijtje gezet welke onderdelen en teksten je op het geboortekaartje kunt zetten.

Behalve praktische teksten, kun je de kaart extra bijzonder en persoonlijk maken met een geboortegedichtje. Wij hebben mooie geboortegedichtjes voor je verzameld ter inspiratie. 

Alles wat je wilt weten over teksten en gedichtjes >

Babynamen

Met een geboortekaartje laat je weten hoe jouw kleine straks gaat heten. De naam van je baby is het belangrijkste onderdeel van het kaartje!

Bekijk ook de babynamen top 10, waarbij we de top 10 babynamen van jongens en van meisjes op een geboortekaartje hebben gezet. Als je zo'n naam echt ziet staan op een geboortekaartje, geeft dat toch weer een ander gevoel.

Meer over babynamen >

 


Meer stijlen geboortekaartjes