• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes ooievaar

Is de ooievaar net bij jullie langs geweest? Dan is dat ook leuk om terug te laten komen op het kaartje. Met de babykaartjes van WIJ Geboortekaartjes kies je voor snelle en persoonlijke service. Bij de geboortekaartjes met het ooievaar thema, brengt een ooievaar de baby. Schattig!

Filter
Filters

Ooievaar met aquarel

Aquarel, ook wel watercolor of waterverf, wordt vandaag de dag nog vaak gebruikt in geboortekaartjes. Het creëert een zachte uitstraling of zorgt voor een gelijkenis van een wolk, wat natuurlijk perfect past bij een ooievaar die in de wolken vliegt.

Mooi verzenden

Ooievaar sluitstickers

Om het geboortekaartje van je zoon of dochter nog mooier te verzenden, kan je kiezen voor bijpassende sluitstickers. Neem een kijkje onder sluitstickers ooievaar.

Ooievaar adresstickers

Om het babykaartje persoonlijk te versturen kan je gebruik maken van onze adresstickers die ook een ooievaar bevatten. Mocht dit toch niet helemaal zijn wat je wilt kan je altijd nog kiezen voor een blanco adressticker.

Geboorteborden en raamstickers

Extra leuk om nog toe te voegen zijn de geboorteborden of de raamstickers. Hiermee laat je iedereen weten dat er een kleine is gearriveerd en is gebracht door de ooievaar.