Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Blauw

Blauw is toch wel de ultieme jongenskleur en daarom ook heel geliefd voor geboortekaartjes! Maak het kaartje extra mooi met foliedruk (goud, koper, zilver of rosegoud). Tip: kies voor bijpassende sluitzegels en geboorteraambord in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Kaartje gevonden? Bestel een gratis 1e proefkaartje* met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Blauw

Vorige 1 2 3 4 5 ... 7


Blauwe geboortekaartjes

Zoek je een geboortekaartje voor je zoon? Blader dan eens door onze grote collectie met blauwe geboortekaartjes. Is een volledig blauw geboortekaartje niet helemaal wat je zoekt, maar wil je toch graag blauwe accenten gebruiken? Kies dan voor een geboortekaartje met blauwe details.

Details blauw maken

In de editor kun je zelf bepalen welke details je blauw wilt hebben. Ook als je een dochter verwacht en graag een wat stoerder geboortekaartje wilt, is blauw een mooie kleur om te gebruiken! 

Tekst op je geboortekaartje

Welke tekst zet je eigenlijk op het geboortekaartje? Uiteraard mag je dit helemaal zelf bepalen, maar we hebben alvast wat veelvoorkomende onderdelen op een rijtje gezet. Vaak staat de naam van je baby op de voorkant van het geboortekaartje en aan de binnenkant de geboortedatum en tijdstip, gewicht en lengte en jullie gegevens.

Wees creatief

Dit kun je aanvullen met bijvoorbeeld rusttijden of een geboortegedichtje. Wees creatief en vul je tekst aan met illustraties zoals een weegschaal, klokje of rolmaat.

Wat is je lievelingskleur?

Blauw wordt het meest genoemd als lievelingskleur. Niet zo gek, want de kleur blauw staat voor betrouwbaarheid, puurheid, rust, loyaliteit, zuiverheid, vriendelijkheid en sympathie. Dat maakt blauw een hele geschikte kleur voor je geboortekaartje.

Verschillende tinten blauw

Ook wordt blauw natuurlijk vaak geassocieerd met een jongetje. Denk maar eens aan beschuit met blauwe muisjes en de blauwe babykleertjes die je vaak in winkels vindt. Naast het bekende babyblauw, zijn er ook geboortekaartjes in andere tinten zoals grijsblauw, lichtblauw, donkerblauw of een meer groenige blauw. 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code