Verberg filters
Soort
Thema
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes oceaandieren

Vind het perfecte geboortekaartje met oceaandieren voor jongens en meisjes bij WIJ Geboortekaartjes. Kies jouw favoriet uit ons assortiment in het thema van oceaan en zeedieren. Met een schattige haai, walvis of schildpad, met prachtige waterverf illustraties.

Ook leuk: Bosdieren | Jungledieren | Dieren

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes oceaandieren


Geboortekaartjes oceaandieren

Verken de onderwaterwereld met ons assortiment van geboortekaartjes met oceaandieren. Een leuke optie voor elke fan van de zee, met mooie beelden en dieren uit de oceaan. Zo vind je onder andere een walvis, haai, rog en schildpad op onze unieke kaartjes. 

Zeedieren

In de oceaan vind je veel leuke dieren, net als op de geboortekaartjes: zoals een rog, haai en walvis. Sommige daarvan zijn wat meer verstopt, zoals een school vissen die door het koraal zwemt. Het geheel zorgt voor een schattig en uniek kaartje voor jouw zoon of dochter.

Waterverf illustraties

Hoe leuk zijn waterverf geboortekaartjes met oceaandieren? De aquarel stijl zorgt voor een zachte uitstraling met lichte kleuren, perfect om de geboorte aan te kondigen. 

Geboortekaartje zelf maken

Maak je geboortekaartje met oceaan thema zelf, eenvoudig in onze editor. Met de afbeeldingen in de beeldbank kun je ook zelf een mooi kaartje maken. Kies een bijpassend lettertype en bestel daarna een gratis proefdruk. Zo kun je het kaartje goed in het echt beoordelen.

Geboorte aankondiging en decoratie in stijl

Mooi: een raamsticker of geboortebord met oceaandieren, om de geboorte aan te kondigen! Een unieke manier om de komst van je kleine te delen. Of houd het binnenshuis, en maak de babykamer compleet met een muursticker in de stijl van het geboortekaartje.

 
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code