Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Groen

Een groen geboortekaartje is helemaal hip! Zowel leuk voor een jongen als voor een meisje. Ga jij voor donkergroen of juist de lichte early dew? Groen past goed bij botanical en dieren. Combineer je groene geboortekaartje extra mooi met goudfolie in een elementje of de naam van je kind. Kaartje gevonden? Ontvang je 1e proefkaartje gratis* met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Groen

Vorige 1 2 3 4 5


Lichtgroen, donkergroen, mintgroen of mosgroen?

Groen is een hele fijn kleur als je liever geen blauw of roze geboortekaartje wilt. Het is een neutrale kleur en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Er is een uitgebreide collectie geboortekaartjes in verschillende tinten groen. Naast lichtgroen kun je ook kiezen voor donkergroen, mintgroen, mosgroen of een meer blauwige groen.

Niet helemaal groen

Is een volledig groen geboortekaartje niet helemaal wat je zoekt, maar wil je toch graag een groene kleur gebruiken? Kies dan voor een geboortekaartje met groene details. In de editor kun je zelf bepalen welke details je groen wilt hebben. 

De betekenis van groen

Wist je dat kleur een grote rol speelt in het gevoel dat je ergens bij krijgt? De kleur groen staat voor gezondheid, balans, rust, harmonie, evenwicht, vruchtbaarheid en nieuw leven. Veel mensen associëren groen met puur natuur. Groen is dus een hele geschikte kleur voor je geboortekaartje.

Tip

Ook handig om mee te nemen in je keuze voor het geboortekaartje: hoe lichter de tint groen, hoe zachter het effect van de kleur. 

Mooi geboortekaartje

Word jij ook zo blij van het uitzoeken van de geboortekaartjes? Het idee dat je straks een kleine baby in je armen mag sluiten is een hele fijne gedachte. Jouw liefde voor je zoon of dochter zie je terug in een mooi geboortekaartje. Je kunt het geboortekaartje nog persoonlijker maken door een foto van je pasgeboren baby toe te voegen.

Geboortegedichtje

Ook kan je met een klein geboortegedichtje je gevoel voor je baby extra uiten. Hier vind je inspiratie voor geboortegedichtjes, maar voel je vrij om er je eigen draai aan te geven!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code