• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes olifant

Ga je voor de sierlijke olifanten op het geboortekaartje, de schattige of toch de strakke stijl olifanten? Een olifant straalt kracht uit en is daarmee erg geschikt om terug te laten komen op het geboortekaartje van jouw kleine In onze collectie vind je allerlei varianten.

Filter
Filters

Geboortekaartje met olifanten

Ben jij een dierenliefhebber? Bekijk dan eens onze collectie geboortekaartjes met olifanten! De illustraties variëren van retro/vintage olifanten tot moderne, schattige olifantjes. De geboortekaartjes zijn voor zowel jongens als meisjes geschikt én zijn helemaal aan te passen aan jouw wensen. Maak je geboortekaartje met olifanten helemaal af met een lief geboortegedichtje.

Het symbool van de olifant

Om te bepalen welk dier het beste past bij jouw geboortekaartje, kun je kijken naar de betekenis van een dier. Zo staat een olifant symbool voor kracht, wijsheid, vriendelijkheid, geluk en lange levensduur. Spreekt dit je aan? Dan is een olifantje natuurlijk heel geschikt voor je geboortekaartjes.

Gratis proefkaartje? 

Je mag altijd een gratis proefkaartje bestellen om te kijken of het kaartje bij je past. Dit doe je met de code WIJPROEF!

Een tweeling

Een geboortekaartje met olifanten is ook leuk als je een tweeling verwacht! Zo kun je met 2 olifantjes heel mooi jullie gezinsuitbreiding laten zien. Door de neutrale kleurtonen kun je de tweeling geboortekaartjes met olifanten voor zowel meisje-meisje, jongen-jongen en jongen-meisje gebruiken.

Maak je kaartje af!

Heb je je favoriete geboortekaartje uitgekozen? Kijk dan ook eens naar de bijpassende sluitstickers. Binnen het thema olifanten zijn er sluitstickers met dezelfde illustraties als de geboortekaartjes (ook voor een tweeling!). Leuk om je enveloppen mee op te fleuren.