Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes olifanten

Een olifant staat symbool voor kracht, wijsheid, vriendelijkheid, geluk en lange levensduur. Prachtig om dit dier terug te laten komen op het geboortekaartje van je baby. Ook heel geschikt voor als er een lief klein broertje of zusje bij komt. Kies dan voor een geboortekaartje met één groter olifantje en één klein olifantje. Lief!

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes olifanten

Vorige 1 2


Geboortekaartje met olifanten

Ben jij een dierenliefhebber? Bekijk dan eens onze collectie geboortekaartjes met olifanten! De illustraties variëren van retro/vintage olifanten tot moderne, schattige olifantjes. De geboortekaartjes zijn voor zowel jongens als meisjes geschikt én zijn helemaal aan te passen aan jouw wensen. Maak je geboortekaartje met olifanten helemaal af met een lief geboortegedichtje.

Het symbool van de olifant

Om te bepalen welk dier het beste past bij jouw geboortekaartje, kun je kijken naar de betekenis van een dier. Zo staat een olifant symbool voor kracht, wijsheid, vriendelijkheid, geluk en lange levensduur. Spreekt dit je aan? Dan is een olifantje natuurlijk heel geschikt voor je geboortekaartjes.

Gratis proefkaartje? 

Je mag altijd een gratis proefkaartje bestellen om te kijken of het kaartje bij je past. Dit doe je met de code WIJPROEF!

Een tweeling

Een geboortekaartje met olifanten is ook leuk als je een tweeling verwacht! Zo kun je met 2 olifantjes heel mooi jullie gezinsuitbreiding laten zien. Door de neutrale kleurtonen kun je de tweeling geboortekaartjes met olifanten voor zowel meisje-meisje, jongen-jongen en jongen-meisje gebruiken.

Maak je kaartje af!

Heb je je favoriete geboortekaartje uitgekozen? Kijk dan ook eens naar de bijpassende sluitstickers. Binnen het thema olifanten zijn er sluitstickers met dezelfde illustraties als de geboortekaartjes (ook voor een tweeling!). Leuk om je enveloppen mee op te fleuren.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code