Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder

Geboortekaartjes met color blocking

Een hip thema om toe te voegen op het geboortekaartje van jouw kleine: Color Blocking! Hierbij worden twee kleuren gebruikt die of het tegenovergestelde van elkaar zijn of bijvoorbeeld een lichte en een donkerdere versie van de kleur op één kaartje. Prachtig effect waarbij de babynaam meer opvalt.

Filter
Filters

Color blocking op een geboortekaartje

Op deze pagina vind je de kaartjes met het thema color blocking. Hierin worden vrolijke felle kleuren gebruikt op het kaartje. Ga jij voor een hip geboortekaartje en pas je deze trend toe? Neem dan een kijkje in het assortiment.

Zelf maken

Kies een mooie kleur en neem dan de tegenovergestelde kleur van de kleurencirkel en voeg het samen op een kaartje. Zo creëer je color blocking en dat kan je helemaal naar eigen stijl inrichten. Door de babynaam ook mee te nemen in het color blocken valt deze automatisch meer op. Dat is toch geweldig?

Mooi verzenden

Om de geboortekaartjes helemaal in stijl te verzenden kan je het thema color blocking ook toepassen bij het verzenden. Kies bijvoorbeeld voor een blauwe envolop en neem daarbij oranje sluit- en adresstickers. Prachtig in thema!