• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes aap

Bekijk hier het diverse assortiment van WIJ Geboortekaartjes met het dier: een aap. Een super schattig dier om toe te passen op het geboortekaartje van jouw kleine! Je hebt keuze uit verschillende soorten stijlen, hiermee een grote kans dat jouw smaak er bij zit!

Filter
Filters

Aap geboortekaartje

Het aapje is een schattig diertje om terug te laten komen op het geboortekaartje. Je ziet het ook vaak terugkomen in de babykamer. Daarvoor kan je kiezen om een behangcirkel ook met een aapje te laten bedrukken. Hartstikke leuk!

Mooi verzenden

Helemaal in thema verzenden? Kies dan voor een sluitsticker met een aapje erop! Liever wat neutraler verzenden? Neem dan een kijkje bij de sluitstickers met een tekstje erop of de initiaal van jouw kleine. Prachtig!

Jungledieren

Wil je net iets meer dan alleen een aapje? Kies dan voor het thema jungledieren. Hierbij zie je een schattige giraf, olifant of leeuw. Prachtig in combinatie met een geboortekaartje! Kies je voor een aquarelstijl of toch voor wat strakker? Neem een kijkje in het ruime assortiment van WIJ Geboortekaartjes!