Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Aquarel geboortekaartjes

Mooi: geboortekaartjes met aquarel. Ga voor een minimalistisch ontwerp met een waterverf achtergrond en hartjes, of voor een kaartje met mooie aquarel illustraties. Door deze handgemaakte tekeningen heb je altijd een uniek kaartje voor jouw zoon of dochter in handen!

Filter
Filters
  • Voor een ...
  • Kaarttype
  • Formaat
  • Thema
  • Kleur
  • Foto
  • Extra bijzonder
  • Enveloppen formaat

Aquarel geboortekaartjes

Aquarel geboortekaartjes, ook wel watercolor of waterverf geboortekaartjes genoemd, zijn altijd een goede keuze om de komst van je baby aan te kondigen. Een mooi en rustig design, met zachte kleuren. Zo kun je kaartjes kiezen met aquarel illustraties of met enkel een watercolor achtergrond. Voor iedere jongen en meisje is er een perfect geboortekaartje met aquarel. Voor welke ga jij?

Aquarel geboortekaartje met dieren

Mogen dieren echt niet op het kaartje ontbreken? Geen probleem! Je vindt bij ons lieve en handgemaakte illustraties van dieren in aquarel stijl. Zoals een giraffe, olifant, hert en beer. Ga jij voor schattige bosdieren, leuke jungledieren of toch oceaandieren?

Aquarel geboortekaartje met bloemen

Aquarel bloemen zijn een prachtige aanvulling op geboortekaartjes. Kies voor een prachtige bloemenprint of bloemenweide, die het kaartje mooi versieren. Ga voor een roze, rode of groen kaartje, of kies je eigen kleur. Wil je een opvallend aquarel geboortekaartje met bloemen? Kies dan een kaartje met originele vorm, zoals Juna

Zelf aquarel geboortekaartje maken

Heb je het perfecte aquarel geboortekaartje in je hoofd? Deze kun je eenvoudig zelf maken in de editor. Gebruik beelden in onze beeldbank of voeg je eigen afbeelding toe. Tip: kijk ook eens naar folie. Door de naam of andere elementen in bijvoorbeeld goudfolie te drukken, komen deze nog mooier uit.

Gratis aquarel geboortekaartje bestellen

Zeker weten of een kaartje met watercolor stijl iets voor jou is? Bestel dan een gratis proefkaartje. Zo kun je het kaartje in het echt beoordelen, zodat je precies weet wat je straks in huis haalt. Een gratis proefkaartje bestel je met code WIJPROEF.

Mooi: aquarel geboortebord, raamsticker en behangcirkel

Wil je de stijl van je geboortekaartje verder doortrekken naar de geboorte-aankondging of decoratie van de babykamer? Dat kan. Met een behangcirkel in 4 verschillende maten kun je de babykamer decoreren, een prachtige eyecatcher. Of kondig de geboorte aan met een ronde raamsticker of geboortebord. Zo weet iedereen dat je kleintje er is!