Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartje egel

Ben jij op zoek naar een schattig geboortekaartje voor jouw zoon of dochter? Dan is een kaartje met een egel misschien wel iets voor jou! Bekijk ons assortiment met lieve egeltjes, alleen of met andere bosdieren.

Filter
Filters

Geboortekaartje met egel

Dat is lief: een geboortekaartje met een egel. Een mooie manier om de geboorte aan te kondigen. Dit leuke figuurtje is een schattige illustratie voor op het geboortekaartje. Handgemaakt en in aquarel stijl. De stijl kan je zelf kiezen. Zo kun je kiezen uit minimalistisch of met andere bosdieren.

Bosdieren

Geboortekaartjes met bosdieren zijn populair, en niet voor niets! Deze schattige bosbewoners kondigen de geboorte van jouw jongen of meisje misschien wel nóg leuker aan dan een ooievaar.

Kaartje met folie

Wil je een geboortekaartje dat nóg mooier is? Kies dan voor foliedruk. Hierbij kun je bepaalde elementen nog meer laten opvallen. Folie is een glimmend laagje dat bovenop het kaartje gedrukt wordt, en is voelbaar als je met je vinger eroverheen gaat. Een prachtig effect!

Gratis proefkaartje

Zeker weten of je hét kaartje hebt gevonden? Bestel dan een gratis proefdruk met code WIJPROEF. Zo kun je ‘m goed beoordelen in het echt, en weet je precies wat je kunt verwachten. Kies je voor folie of hout, dan geldt hiervoor een toeslag.