Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
 Toon meer
Foto
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes met een vos

Geboortekaartjes met dieren zijn erg hip voor wanneer er een baby onderweg is, neem daarom ook een kijkje bij de babykaartjes met een vos erop. Super schattig voor een jongen of meisje! Ook super leuk wanneer je je baby in de herfst verwachten.

 

Filter
Filters

Geboortekaartje met een vosje

Ben jij een dierenliefhebber? Bekijk dan eens de collectie geboortekaartjes met vosjes! De illustraties variëren van schattige vosjes tot een geometrisch of retro vosje. De geboortekaartjes zijn voor zowel jongens als meisjes geschikt én zijn helemaal aan te passen aan jouw wensen.

Warme kleuren

Combineer de warme kleuren van het vosje met wit, okergeel of groen voor een mooi contrast. Maak je geboortekaartje met vosjes helemaal af met een lief geboortegedichtje!

Dieren uit het bos

Om te bepalen welk dier het beste past bij jouw geboortekaartje, kun je kijken naar de betekenis van het dier. Zo staat een vosje bekend als beschermer, zachtaardig en slim. De vos past ook heel goed bij geboortekaartjes in het thema herfst

Andere dieren

Toch liever een ander diertje? Kijk dan eens bij de geboortekaartjes met olifanten of konijntjes. Je mag altijd een gratis proefkaartje bestellen met de code WIJPROEF om te kijken of het kaartje bij je past.

Een tweeling

Een geboortekaartje met vosjes is ook leuk als je een tweeling verwacht! Je kunt heel mooi je gezinsuitbreiding laten zien met 2 vosjes. Door de neutrale kleurtonen kun je de tweeling geboortekaartjes met vosjes voor zowel meisje-meisje, jongen-jongen en jongen-meisje gebruiken.

Bijpassende sluitsticker en envelop

Heb je je favoriete geboortekaartje uitgekozen? Kijk dan ook eens naar de bijpassende sluitstickers. Binnen het thema vosje zijn er sluitstickers met dezelfde illustraties als de geboortekaartjes (ook voor een tweeling!). Leuk om je enveloppen mee op te fleuren.