Behangcirkel jungle olifant jongen goudkleurig Raf

100x100cm
of zet op je verlanglijstje
€ 89,95 per stuk

Jungle muursticker voor babykamer

Ben jij op zoek naar een mooie muursticker voor de babykamer van jouw kleine? Ga dan voor een unieke behangcirkel. Hierop vind je een jongetje op een stapel jungledieren, zoals een giraf, olifant en leeuw. Door de gouden kleur en de donkere achtergrond komen de dieren mooi naar voren. Een schattige muursticker voor elke babykamer, en in de stijl van het geboortekaartje van je zoon! Deze behangcirkel past bij het kaartje Raf.

Waar moet je op letten?

- De behangcirkel bestaat uit 1 geheel, geen banen. Haal voor montage het stickervel eraf en zorg voor een schone ondergrond.

- In de editor zie je roze lijnen staan, dit is de stanslijn waar de cirkel wordt uitgesneden. Alles wat hierbuiten staat, valt dus weg.

- Het formaat van de behangcirkel is standaard 100 cm, maar is ook beschikbaar in 40, 60 en 80 cm. Wil je liever een van deze drie formaten? Geef de gewenste behangcirkel en formaat door via info@wijgeboortekaartjes.nl, dan zetten wij deze voor je klaar.

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verwerkt.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code