Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Betonlook geboortekaartjes

Leuk: kies een minimalistisch geboortekaartje met betonlook! Een bijzondere achtergrond waardoor de babynaam nog meer opvalt. Ook mooi in combinatie met foliedruk, zoals goudfolie. Of kies een andere foliekleur: rosegoud, koper, wit, zilver of zwart. 

Filter
Filters

Betonlook geboortekaartjes

Wat zijn ze toch mooi: betonlook geboortekaartjes! Kies het kaartje dat bij jouw zoon of dochter past en pas eenvoudig de naam aan in de editor. Voor welk uniek kaartje ga jij?

Minimalistische geboortekaartjes

Als je op zoek bent naar een krachtig geboortekaartjes met niet al te veel poespas, dan zijn deze kaartjes perfect. Want een minimalistisch geboortekaartje met betonlook hebben een rustige maar krachtige uitstraling. Een mooie optie voor elke stoere jongen of meisje!

Betonlook kaartje met foliedruk

Wil je de babynaam extra laten opvallen? Kies dan voor een foliekleur, zoals goudfolie. Door dit glimmende laagje valt de naam, en eventueel andere elementen, nóg mooier op. En in combinatie met de beton look achtergrond heeft dat een bijzonder effect.

Gratis proefkaartje bestellen

In het echt beoordelen of een van bovenstaande kaartjes iets voor jou is? Bestel dan een gratis proefdruk. Gebruik code WIJPROEF voor een gratis exemplaar. Let op: voor folie geldt een toeslag

Geboorte-aankondiging in stijl

Leuk: trek de stijl door in een geboorte aankondiging in de vorm van een raamsticker of geboortebord! Extra mooi in de stijl van het geboortekaartje. Kies nu jouw favoriet in ons assortiment. Zie je jouw favoriete geboortekaartje er niet tussenstaan? Neem dan contact met ons op via info@wijgeboortekaartjes.nl, dan zetten wij deze kosteloos voor je klaar.