Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Sterren

Op geboortekaartjes zie je ook steeds vaker sterren, planeten en andere hemellichamen zoals de zon en de maan. Extra mooi om zo'n elementje te laten drukken in goudfolie, dan glimt het écht, stijlvol! Jouw kaartje gevonden? Bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Sterren

Vorige 1 2


Geboortekaartjes met sterren

Een echte tijdloze klassieker onder de geboortekaartjes: een kaartje met sterren! De geboortekaartjes met sterren zijn er in verschillende stijlen, zoals modern, retro, watercolour en in combinatie met hout, kraft of een foto.

Een bijpassend geboortegedicht

Een geboortekaartje met sterren spreekt vaak tot de verbeelding en maak je helemaal af met een bijpassend geboortegedichtje. Bekijk onze pagina met geboortegedichtjes boordevol inspiratie!

Slaap kindje, slaap

Een geboortekaartje met sterren verwijst vaak naar de nacht en slapende baby’s. Sterren staan voor eeuwigheid, licht in de duisternis, hoop en overwinning. Kies een geboortekaartje met kleine sterretjes voor een zachte, lieve uitstraling of juist een grote ster met de naam van je baby voor een wat stoerdere look.

Een mooie sluitsticker

Wist je dat we ook bijpassende sluitstickers hebben met sterren? Hiermee maak je het geboortekaartje een feestje om uit te pakken!

Sterretjes voor jongens en meisjes

Een geboortekaartje met sterren is geschikt voor jongens en voor meisjes! De sterren combineren heel goed met verschillende tinten blauw en roze. Gebruik je liever een neutrale kleur? Ga dan voor een combinatie met geel of groen. Bij het bestellen van je geboortekaartje kan je zelf het papiersoort kiezen. Hierdoor geef je het geboortekaartje een wat stoerdere of juist zachtere look.

Gratis proefkaartje bestellen

We raden je aan om eerst een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF te bestellen. Zo kan je goed beoordelen of het kaartje helemaal naar je wens is!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code