• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes met sterren

A star is born! Super leuk om dan te kiezen voor een geboortekaartje met sterretjes. Nog leuker om deze dan te laten drukken in folie, voor een glimmende uistraling! Verder zijn babykaartjes met de maan en sterren erg leuk voor zowel zoon of dochter!

Filter
Filters

Geboortekaartjes met sterren

Een echte tijdloze klassieker onder de geboortekaartjes: een kaartje met sterren! De geboortekaartjes met sterren zijn er in verschillende stijlen, zoals modern, retro, watercolour en in combinatie met hout, kraft of een foto.

Een bijpassend geboortegedicht

Een geboortekaartje met sterren spreekt vaak tot de verbeelding en maak je helemaal af met een bijpassend geboortegedichtje. Bekijk onze pagina met geboortegedichtjes boordevol inspiratie!

Slaap kindje, slaap

Een geboortekaartje met sterren verwijst vaak naar de nacht en slapende baby’s. Sterren staan voor eeuwigheid, licht in de duisternis, hoop en overwinning. Kies een geboortekaartje met kleine sterretjes voor een zachte, lieve uitstraling of juist een grote ster met de naam van je baby voor een wat stoerdere look.

Een mooie sluitsticker

Wist je dat we ook bijpassende sluitstickers hebben met sterren? Hiermee maak je het geboortekaartje een feestje om uit te pakken!

Sterretjes voor jongens en meisjes

Een geboortekaartje met sterren is geschikt voor jongens en voor meisjes! De sterren combineren heel goed met verschillende tinten blauw en roze. Gebruik je liever een neutrale kleur? Ga dan voor een combinatie met geel of groen. Bij het bestellen van je geboortekaartje kan je zelf het papiersoort kiezen. Hierdoor geef je het geboortekaartje een wat stoerdere of juist zachtere look.

Gratis proefkaartje bestellen

We raden je aan om eerst een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF te bestellen. Zo kan je goed beoordelen of het kaartje helemaal naar je wens is!