• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder

Ovaal geboortekaartje

Ben jij op zoek naar een origineel geboortekaartje met een ovalen vorm? Bij WIJ Geboortekaartjes vind je ovalen geboortekaartjes in verschillende stijlen, zoals minimalistisch, met dieren en met folie. Zoek en bestel een proefdruk van jouw favoriet gratis met de code WIJPROEF.

Filter
Filters

Ovaal geboortekaartje

Jouw kindje verdient een uniek geboortekaartje. Een ovaal kaartje met originele vorm leent zich daar perfect voor! Deze bijzondere vorm met afgeronde hoeken biedt een originele uitstraling, en is een mooie optie als je een geboortekaartje met uitsnede wilt. Ben je op zoek naar een kaartje voor jouw jongen of meisje, dan moet je hier eens zeker naar kijken.

Ovaal geboortekaartje met dieren

Wil jij een hip geboortekaartje met dieren? Ovalen kaartjes zijn ook beschikbaar met verschillende dieren. Zoals bosdieren, met een beer, hert en vogeltjes in het bos. Of onderwaterdieren, met een walvis of haai die zwemmen in de zee.

Minimalistische geboortekaartjes met originele vorm

Een andere stijl die mooi uitkomt in ovalen geboortekaartjes is minimalistisch. Met een rustige achtergrond, zoals velvetlook en betonlook, waarbij de naam centraal staat. Hiermee maak je echt een statement. De naam kun je extra laten opvallen met folie. Zo kun je de naam laten afdrukken in zwart, wit, koper, roségoud, goud en zilver kleurige folie.

Welk soort papier?

Als je een mooi geboortekaartje hebt gemaakt, dan is het medium ook erg belangrijk. Elk soort papier heeft namelijk een andere uitstraling. Zo kun je voor een zijdeglans finish gaan, of juist mat. Of ga voor een zichtbare textuur, zoals ‘Klassiek’ of ‘Luxe wit/linnen’. We raden aan om een dikker papiersoort te kiezen, omdat dit een enkel kaartje is. Zo buigt het minder snel en blijft het langer mooi.

Gratis ovaal geboortekaartje bestellen

Ontdekken of een ovalen geboortekaartje iets voor jou is? Bestel dan een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF. De eerste proefdruk is gratis. Let op: er geldt wel een toeslag als je kiest voor foliedruk.