Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Auto

Verwacht jij een stoere jongen of meid? Dan past een geboortekaartje met auto misschien wel goed bij jullie. Zo kan jullie kleine de wereld verkennen in stijl. Ook leuk voor de komst van een broertje of zusje: een geboortekaartje met twee auto's.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Auto


Geboortekaartje met auto

Ben je zwanger en verwacht je binnenkort een jongen? Dan is een geboortekaartje met een auto misschien wel iets voor jou. We hebben geboortekaartjes met auto’s in verschillende kleuren en stijlen. Met de bijpassende sluitstickers kun je de geboortekaartjes mooi verzenden.

De sluitstickers

De sluitstickers maken het geboortekaartje helemaal af; zo kun je in stijl de geboorte van je zoon wereldkundig maken! Eerst even zien hoe je geboortekaartje er in het echt uit ziet? Bestel dan een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

Liefde voor auto’s

Vaak komt de keuze voor een geboortekaartje met een auto niet zomaar uit de lucht vallen. Misschien heb jij of je partner wel een liefde voor auto’s en wil je dit graag doorgeven aan je kind. Veel jongens hebben een natuurlijke interesse in voertuigen. Hoe leuk is het dan om geboortekaartjes met een auto te bestellen?

De collectie

Onze collectie geboortekaartjes met auto’s bestaat uit verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een geboortekaartje met een klassieke, retro of vintage auto? Of liever een kaart met een echte racewagen? Kijk lekker rond en maak je keuze!

Geboortekaartjes voor stoere boys

In het begin doet je baby nog niet veel meer dan slapen, eten en drinken. Maar al snel groeit je zoon uit tot een grote, stoere jongen. Hier past natuurlijk ook een stoer geboortekaartje bij! Onze geboortekaartjes met auto’s kun je helemaal aan je eigen wensen aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld zelf het papiersoort kiezen en verschillende lettertypes uitproberen. Hierdoor kun je het geboortekaartje een net wat stoerdere uitstraling geven. Maak het kaartje helemaal af met een bijpassende envelop

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code