Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartje met auto

Ben je zwanger en verwacht je binnenkort een jongen? Dan is een geboortekaartje met een auto misschien wel iets voor jou. We hebben geboortekaartjes met auto’s in verschillende kleuren en stijlen. Met de bijpassende sluitstickers kun je de geboortekaartjes mooi verzenden.

De sluitstickers

De sluitstickers maken het geboortekaartje helemaal af; zo kun je in stijl de geboorte van je zoon wereldkundig maken! Eerst even zien hoe je geboortekaartje er in het echt uit ziet? Bestel dan een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

Liefde voor auto’s

Vaak komt de keuze voor een geboortekaartje met een auto niet zomaar uit de lucht vallen. Misschien heb jij of je partner wel een liefde voor auto’s en wil je dit graag doorgeven aan je kind. Veel jongens hebben een natuurlijke interesse in voertuigen. Hoe leuk is het dan om geboortekaartjes met een auto te bestellen?

De collectie

Onze collectie geboortekaartjes met auto’s bestaat uit verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een geboortekaartje met een klassieke, retro of vintage auto? Of liever een kaart met een echte racewagen? Kijk lekker rond en maak je keuze!

Geboortekaartjes voor stoere boys

In het begin doet je baby nog niet veel meer dan slapen, eten en drinken. Maar al snel groeit je zoon uit tot een grote, stoere jongen. Hier past natuurlijk ook een stoer geboortekaartje bij! Onze geboortekaartjes met auto’s kun je helemaal aan je eigen wensen aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld zelf het papiersoort kiezen en verschillende lettertypes uitproberen. Hierdoor kun je het geboortekaartje een net wat stoerdere uitstraling geven. Maak het kaartje helemaal af met een bijpassende envelop